Vaihtokoneet
Vaihtokoneet

Vaihtokoneet kaikkiin maanrakennus­tarpeisiin

Telakoneen vaihtokonepiha lukeutuu lajissaan Suomen suurimpiin: tarjolla on erittäin monipuolinen kattaus pyörä- ja tela-alustaisia kaivureita eri työpainoluokissa ja erilaisin varusteluin – heti valmiina uuteen onnistuneeseen urakkaan! Myös pyöräkuormaajat, dumpperit ja muut raskaat maansiirto- ja maanrakennuskoneet kuuluvat konepihamme jatkuvasti muuttuvaan tarjoomaan.

Tunnemme myymämme vaihtokoneet, niiden ominaisuudet ja varustelut. Erityisen perusteellisesti tunnemme ne käytetyt kaivurit, kuormaajat ja dumpperit, joiden historia on saanut alkunsa Telakoneella ja jotka ovat vuosien saatossa todennäköisesti olleet myös huollossa mekaanikkojemme käsissä. Näiden koneiden osalta osaamme kertoa kaikki hyödylliset tiedot koneen käyttöhistoriasta ja -tavoista.

Vaihtokonekauppamme ytimessä on aina rehtiys ja avoimuus: päämäärämme on poikkeuksetta se, että asiakkaamme tietää täsmälleen, mitä ostaa ja on mahdollisimman tyytyväinen hankintaansa pitkälle tulevaisuuteen.

Jos konepihaltamme ei juuri nyt löydy sitä oikeaa, voit jättää myyjillemme tiedot konetarpeistasi. Soitamme heti, kun ominaisuuksiltaan oikea kone osuu kohdalle. Ja muistathan, että vaihtokoneitamme voidaan monesti myös lisävarustella uudelleen, eli voimme räätälöidä käytetystä täsmälleen sinun tarpeisiisi sopivan. Tervetuloa potkimaan teloja ja renkaita Humppilaan – me palvelemme! 

NäytäPiilota suodattimet

Hakusana

Merkki

Hinta (€)

Max. paino (kg)

Max. käyttötunnit (h)

Vuosimalli

Järjestys

258 hakutulosta