Telakoneen valikoimiin kuuluvat Hyundai-pyöräkuormaaja sekä tela-alustainen Hyundai-kaivinkone tekevät maanrakennustöitä työmaalla.
Etusivu – Miksi valita Telakone?

Konekaupan palveleva kumppani

Telakone on yksi Suomen perinteikkäimmistä maanrakennuskoneiden maahantuontiyrityksistä: historiamme täyden palvelun konetalona ulottuu jo viidelle vuosikymmenelle. Me tiedämme toimivamme alalla, jolla kokemus puhuu ja konkreettiset teot merkitsevät. Saamme asioita aikaiseksi ennen kaikkea sinun, eli maanrakennusalan urakoitsijan menestyksen puolesta. Olemme kumppani, joka kuuntelee ja kuulee, auttaa ja neuvoo, palvelee luotettavasti ja osaavasti kaikissa työkoneen elinkaaren vaiheissa. 

Konepihallamme loistaa Hyundain keltainen – laadukkuuden väri

Päätoimipisteemme ja Suomen laajimpiin lukeutuva konepihamme sijaitsee hyvien yhteyksien äärellä Humppilassa, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Kaikkein korkeimmalla lipputangoissamme liehuu eteläkorealaisen Hyundain lippu. Olemme tuoneet maahan ja myyneet Hyundain käyttövarmoja, kustannustehokkaita sekä jatkuvasti isoin harppauksin kehittyviä kaivinkoneita, pyöräkuormaajia ja dumppereita jo lähes 30 vuoden ajan. Noihin vuosiin mahtuu uusia myytyjä koneita jo lähes 3000 ja erilaisia käytettyjä vaihtokoneita siihen päälle moninkertainen määrä. 

Sanojemme mittaisesti – sinun tyytyväisyytesi ja tuloksesi eteen 

Moni meistä telakonelaisista on ”konekansaa” itsekin, osa jopa useammassa sukupolvessa. Tunnemme siis työkoneet, niiden ominaisuudet ja vahvuudet eri käyttökohteissa läpikotaisin. Ammattitaitomme takaa sinulle laadukkaan ja tarpeitasi ymmärtävän palvelun kaikissa tilanteissa, myös urakka-arjessa eteen tulevissa pienissä ja suuremmissakin sudenkuopissa. Käyttötarpeisiisi sopivan työkoneen valinta, monipuoliset lisälaitteet ja -varustelut, ripeästi toteutuvat huollot sekä nopeasti saatavat varaosat kuuluvat kaikki palvelupalettiimme, joka tukee sinun työsi sujuvuutta ja toimintasi tuloksellisuutta. 

Kaupan jälkeinen kättely on meille hetki, jona me tiedämme onnistuneemme kuuntelemaan ja auttamaan sinua. Mutta aivan erityisesti se on hetki, josta alkaen me sitoudumme palvelemaan sinua yhä tiiviimmin kaikissa koneeseesi liittyvissä asioissa ja tarpeissa. Täsmälleen kuten konekaupan palvelevan kumppanin kuuluukin. 

Mikä Suomen Telakone Oy?

  • Perustettu vuonna 1989
  • Henkilöstöä n. 20 
  • Liikevaihto n. 25 m€ 
  • Päätoimipiste Humppilassa (myynti, huolto, varustelu, varaosapalvelu)
  • Koko Suomen kattava sopimushuoltoverkosto
  • Valtuutettu Hyundai Construction Equipment -maahantuoja vuodesta 1998 lähtien 
  • Osa Finnsiirto Group -konsernia, johon kuuluvat myös Simeri Oy, ETP Espoon Teollisuuspalvelu Oy ja Finnsiirto Oy 
     

Tutustu Hyundai-kaivinkoneisiin

Tutustu vaihtokoneisiin

Tutustu palveluihin

Katso yhteystiedot