Telakoneen sopimushuoltoverkostoon kuuluva korjaaja toimittaa varaosia työmaalle tela-alustaiseen Hyundai-kaivinkoneeseen.
Etusivu – Palvelut

Pitkäjänteistä ja ripeäliikkeistä huolenpitoa kaikille konemerkeille

Kun kone tyssähtää työmaalle tai sen määräaikaishuolto kutsuu, etsit laadukkaita varaosia tai kaipaat asiantuntevaa opastusta saumattomaan yhteispeliin työkoneesi kanssa, me telakonelaiset palvelemme. Tärkein päämäärämme on pitää koneesi seisokkiajat minimissä ja varmistaa sen olevan aina täydessä iskussa, valmiina uuteen tulokselliseen urakkaan.

Humppilan konepihan yhteydessä sijaitseva huoltohallimme palvelee sinua noin 10 huippuosaavan mekaanikon voimin. Luotettava sopimushuoltoverkostomme ulottuu Vantaalta Rovaniemelle, ja lisäksi huoltoautomme saapuvat esimerkiksi tiettyä varaosaa kaipaavan koneesi luokse minne tahansa Suomeen. Varaosatoimituksemme ovat kautta linjan nopeita, ja monesti se juuri oikea osa tai tarvike löytyy suoraan hyllystä laajasta varaosavarastostamme.

Asiantuntemuksemme ja osaamisemme on valtakunnan parasta etenkin Hyundai-merkkisissä kaivinkoneissa, pyöräkuormaajissa ja dumppereissa, mutta palvelemme myös muiden koneiden huolto- ja korjaustarpeissa. Kun työkone lukeutuu itse maahantuomiemme laatukoneiden kastiin, on se mekaanikoillemme läpikotaisin tuttu: huollot, korjaukset ja lisävarustelut voidaan tehdä aivan erityisen tasokkaalla tavalla ja sujuvin ottein, kuin omaa hoitaisimme -periaatteella.

Takuuasiat ja -korjaukset käsitellään meillä Telakoneella tippaakaan aikailematta sekä tiiviissä yhteistyössä myynnin ja muun henkilöstömme kesken – aina asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden.

Tutustu monipuolisiin palveluihimme tarkemmin