Tela-alustainen Hyundai-kaivinkone nostaa kahmarilla metalleja purkutyömaalla.
Etusivu – Lisälaitteet ja -varusteet

Lisälaitteet ja -varusteet

Lisälaitteet ja -varusteet tekevät koneesta työkoneen. Niiden avulla tehtaalta saapuvan kaivinkoneen, pyöräkuormaajan tai dumpperin suorituskyky, käyttömukavuus ja -turvallisuus saadaan nostettua parhaalle mahdolliselle tasolle. Toimitamme käyttöösi tarkalleen tarpeitasi vastaavan työkoneen, jolla saat aikaan luotettavia tuloksia ja jota on ilo ajaa koko vuoden ympäri. 

Kokemuksemme uusien ja myös vaihtokoneiden räätälöinneistä on koko Suomen mittakaavassa huipputasoa: sinä kerrot, mitä koneelta odotat ja me suunnittelemme ja toteutamme parhaiten toimivat ratkaisut. Kaikki lisävarusteiden ja -laitteiden asennukset tehdään ja viimeistellään Telakoneella taitavien ammattimekaanikkojen toimesta. Yksilölliset toteutukset dokumentoidaan huolellisesti, mikä varmistaa hyvän tietopohjan sujuville muutoksille myös tulevaisuudessa.

Telakoneen lisälaitteiden ja -varusteiden valikoima on erittäin kattava. Kaivinkoneiden lisälaitteista keskeisimpiä, eli tilttejä ja kauhoja, löytyy suoraan varastostamme eri kokoisiin koneisiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia. Hydrauliset työlaitteet kuten iskuvasarat, kourat ja pulveroitsijat toimitamme aina luotettavasti asennettuina ja oikein säädettyinä – eli valmiina töihin! Myös lisävarustelujen saralla löytyy mistä valita: rasvarit, lisälämmityslaitteet, led-valot, pohjapanssarit, vaihtotelat, telaohjurit, LA-puhelimet, 2D/3D-ohjausjärjestelmät ja kuormavaa’at ovat hyviä esimerkkejä monipuolisesta tarjoomastamme.

Mekaanikkomme ovat päteviä tekijätyyppejä myös erilaisten kustomointien saralla. Ikkunoiden tummennukset, vilkkuvalot, väri- ja logoteippaukset, rosteri- tai koristeraudat… Kaikki onnistuu sinun toiveittesi mukaan! Kysy lisää monista mahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä.