Laadukkailla lisälaitteilla varustettu pyöräalustainen kaivinkone
EtusivuLisälaitteet ja -varusteet – Muut lisälaitteet

Muut kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien lisälaitteet

Telakone toimittaa laadukkaat kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien lisälaitteet erilaisiin tarpeisiin nopeasti ja luotettavasti. Esimerkiksi erilaisin kiinnityksin varustettuja asfalttileikkureita ja routapiikkejä on kauttamme saatavilla niin tela-alustaisiin kuin pyöräalustaisiin kaivureihin, lisäksi trukkipiikkejä löytyy myös pyöräkuormaajien työlaitteiksi. Edustamamme tuotemerkit ovat tunnettuja, monet tuotteemme ovat kotimaisten konepajojen valmistamia.

Asfalttileikkureita, trukkipiikkejä ja routapiikkejä on kauttamme saatavilla kaiken kokoisiin koneisiin, ja erilaisia lisälaitemalleja on tarjolla niin jatkuvaan käyttöön kuin myös satunnaisempiin käyttötarpeisiin, kauhojen ja muiden työlaitteiden rinnalle. Me telakonelaiset olemme kaivureiden lisälaitteiden saralla kokeneita asiantuntijoita, ja monipuolinen osaamisemme on aina myös sinun käytössäsi. Neuvomme sinua oikean lisälaitemallin valinnassa koneesi ominaisuuksien ja käyttötarpeesi mukaisesti. Omat mekaanikkomme lisäksi asentavat lisälaitteen paikoilleen.     

Me telakonelaiset toimitamme käyttöösi mm. asfalttileikkurin, trukkipiikit tai routapiikin, joka on heti valmiina tulokselliseen tekemiseen tietyömailla, rakennuksilla ja muissa työkohteissa. Kysy lisää kaivinkoneiden lisälaitteista myyjiltämme. Me palvelemme kaikissa koneiden lisävarusteisiin liittyvissä asioissa. 

Valikoimaamme kuuluvat muut lisälaitteet:

  • Asfalttileikkurit
  • Routapiikit
  • Trukkipiikit
  • Dynaset-tuotteet
  • Mittalaitteet