Kaivinkoneiden ja pyöräkuormaajien pesu- ja voitelutuotteet
EtusivuLisälaitteet ja -varusteet – Pesu ja voitelu

Työkoneiden pesu- ja voitelutuotteet

Telakoneen valikoimaan kuuluu laaja ja laadukas kattaus kaivinkoneiden, kuormaajien ja muiden työkoneiden pesuun, voiteluun sekä muuhun säännölliseen ylläpitoon tarvittavia kemikaaleja, öljyjä, rasvoja ja muita tuotteita. Pesu-, puhdistus- ja voiteluaineiden saralla myymme samoja ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, joita itsekin huoltopalvelumme arjessa käytämme. Kauttamme on saatavilla muun muassa Prescon pesu- ja hoitoaineita, joiden joukosta löydät oikean tuotteen kaikenlaisiin tarpeisiin ja koneen kaikkiin eri osiin, moottorista maalipintaan ja ohjaamon istuimesta ikkunoihin asti. 

Säännöllinen pesu ja voitelu ovat raskaiden työkoneiden huollon keskeisimpiä osa-alueita, niin koneen suorituskyvyn ja turvallisuuden kuin myös sen arvon säilymisen kannalta. Telakoneen toimittamien pesu- ja voitelutuotteiden avulla varmistat, että kaivuri, kuormaaja, dumpperi tai muu työkone on jatkuvasti täydessä iskussa tulosten tekemiseen – ja että se myös näyttää hyvältä. Hohtavan puhtaan koneen puikkoihin on tunnetusti aina ilo istua!   

Telakoneen tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi erilaiset rasvat, patruunat ja täyttölaitteet. Toimitamme myös keskusvoitelujärjestelmät kaiken kokoisiin koneisiin. Keskusvoitelujärjestelmä varmistaa, että koneen nivelet, akselit ja muut liikkuvat osat toimivat jatkuvasti parhaalla mahdollisella tavalla ja että osien elinkaari on pitkä. Järjestelmä tuo samalla lisää tehoa urakointiin, kun voit heittää hyvästit kaivu- ja muut työt keskeyttäville rasvauspausseille.  

Me Telakoneella palvelemme sinua kaikissa työkoneesi pesuun, voiteluun ja huoltoon liittyvissä asioissa ja kysymyksissä jo vuosikymmenten kokemuksella. Kysy lisää palvelevilta myyjiltämme.

Valikoimaamme kuuluvat pesu- ja voitelutuotteet:

  • Keskusvoitelujärjestelmät
  • Täyttöastiat ja voitelulaitteet
  • Voiteluaineet
  • Pesuaineet
  • Hoitoaineet
  • Moottoriöljyt
  • Hydrauliikkaöljyt
  • Jäähdytysnesteet ja muut kemikaalit