EtusivuLisälaitteet ja -varusteet – Tiltit, liittimet ja kiinnikkeet

Tiltit, liittimet ja kiinnikkeet

Telakone toimittaa kaivinkoneiden tiltit, liittimet ja kiinnikkeet erilaisiin tarpeisiin ja kaiken kokoisiin koneisiin nopeasti ja luotettavasti. Monipuolisessa ja laadukkaassa valikoimassamme ovat vahvasti edustettuina muun muassa Engcon-, Rototilt-, SMP- ja Steelwrist sekä Marttiini Metal -valmistajien tuotteet. Kauttamme on saatavilla sekä monipuolisia ja moderneja kallistuvia kauhanpyörittäjiä että perinteisempiä kiinnikeratkaisuja kuten kallistuvia liittimiä. 

Kaivinkoneen puomin päähän kiinnitettävä kauhanpyörittäjä on nykyaikaisen kaivurin vakiovaruste numero 1. Konekansan suussa rototilttinä tunnettu liitin mahdollistaa työlaitteen kääntämisen ja kallistamisen samanaikaisesti eri suuntiin. Lisäksi työlaitteen vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Pallonivelen tavoin toimiva rototiltti nostaa kaivinkoneen käytettävyyden kokonaan uudelle tasolle: urakointi on sujuvampaa, eli tehokkaampaa ja tuloksellisempaa käytännössä missä tahansa työkohteessa ja käyttötilanteessa. 

Me Telakoneella palvelemme sinua kaikissa liittimen hankinnan vaiheissa jo vuosikymmenten kokemuksella. Sinä kerrot mitä tarvitset, me tarjoamme toimivimmat ratkaisut: opastamme tuotteen valinnassa ja tilaamme sen sinulle. Lisäksi omat mekaanikkomme asentavat rototiltin tai muun liitinratkaisun paikoilleen ja varmistavat, että se tulee säädettyä koneesi hydrauliikan saumattomaksi jatkeeksi, sinun ohjausmieltymyksiisi sopivaksi. Kysy lisää kaivinkoneiden tilteistä, liittimistä ja kiinnikkeistä palvelevilta myyjiltämme.

Valikoimaamme kuuluvat tiltit, liittimet ja kiinnikkeet:

  • Rototiltit
  • Pikaliittimet
  • Seläkkeet
  • Korvakesarjat