Kaivinkoneen koura nostaa purkumateriaalia työmaalla

Kaivinkoneiden kourat ja kahmarit

Telakone toimittaa laadukkaat kaivinkoneiden kourat ja kahmarit erilaisiin käyttötarpeisiin nopeasti ja luotettavasti. Eri kiinnityksillä varustettuja järeitä ja kevyempiä kouria on kauttamme saatavilla kaiken kokoisiin tela- ja pyöräalustaisiin kaivureihin, niin jatkuvaan kuin satunnaisempaan käyttöön. Olemme toimittaneet jo vuosien ajan muun muassa Vahvan, Robin ja Dehacon kouria, jotka tiedämme kovaakin käyttöä kestäviksi, koneurakoitsijalle varmoja tuloksia tuoviksi investoinneiksi.  

Kun kaivinkoneen koura toimii hyvin, on työskentely sujuvaa, tarkkaa ja vaivatonta: muun muassa lajittelut, kuormaukset, raivaukset sekä erilaiset rakennuspurkamisen tehtävät sujuvat kuten pitääkin, eli tehokkaasti ja nopeasti. Me telakonelaiset olemme kaivureiden kaikkien lisälaitteiden saralla kokeneita asiantuntijoita, ja vankka osaamisemme on myös sinun käytössäsi. Neuvomme sinua oikean kouramallin valinnassa koneesi ominaisuuksien ja kouran käyttötarpeen mukaisesti. Omat mekaanikkomme asentavat kouran paikoilleen ja varmistavat, että esimerkiksi laitteen pyöritys- ja muut hallintaominaisuudet tulee säädettyä oikeiden arvojen mukaisiksi, eli miellyttäviksi käyttää.

Me telakonelaiset toimitamme käyttöösi kouran, joka on heti valmiina tulokselliseen tekemiseen purkutyömailla, kierrätyslaitoksissa, tukkiurakoissa, rakennuksilla, tietyömailla ja muissa työkohteissa, joissa kouratyökalua ikinä tarvitsetkin. Kysy lisää kaivinkoneiden kourista palvelevilta myyjiltämme.

Valikoimiimme kuuluvat kourat ja kahmarit:

  • Puukourat
  • Materiaalikourat
  • Purkukourat
  • Energiakourat
  • Kivi- ja lajittelukourat
  • Kahmarit