Tela-alustainen Hyundai-kaivinkone ja Daemo-iskuvasara louhoksella.
EtusivuLisälaitteet ja -varusteet – Purku- ja kivityölaitteet

Purku- ja kivityölaitteet – Daemo

Telakone toimittaa purku- ja kivityölaitteet käyttöösi ripeästi ja luotettavasti. Tiettyjä yleisimpiä Daemon purku- ja kivityölaitteita on tavallisesti saatavilla suoraan Humppilan varastoltamme, ja myös useat muut mallit saadaan Euroopan suurelta keskusvarastolta toimitettua noin 1­–2 viikon kuluessa tilauksesta.

Valikoimamme päätuoteryhmät ovat iskuvasarat ja pulveroitsijat: laadukkaita iskuvasaroita on saatavilla kaikkiin koneluokkiin, eli kaivinkoneisiin työpainoiltaan 0,7–140 tonnia. Pulveroitsijoiden saralla vastaava konekokoskaala on 13–32 työpainotonnia. Purku- ja kivityölaitteittemme valikoimaan kuuluu lisäksi erilaisia ja -kokoisia nokkaleikkureita ja betonisaksia.   

Daemon purku- ja kivityölaitteilla saadaan aikaan luotettavia tuloksia muun muassa purkutyömailla, louhoksilla, romuttamoilla ja kiven rikotusurakoissa. Toimintavarmoilla ja hinnaltaan erittäin kilpailukykyisillä Daemo-iskuvasaroilla voidaan lisäksi porautua paksuistakin routakerroksista läpi talvisesonkien maanrakennusurakoissa.   

Toimitamme purku- ja kivityölaitteet aina käyttövalmiina: kokeneet mekaanikkomme huolehtivat laitteiden sovituksista ja paineistusten säätämisistä huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Purku- ja kivityölaitteiden valmistaja Daemo on tehnyt jo vuosikymmenten ajan yhteistyötä edustamamme työkonevalmistaja Hyundain kanssa. Kaivinkoneet ja lisälaitteet toimivat siis saumattomasti yhteen, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttövarmuuden myös vaativissa olosuhteissa ja kohteissa. 

Kysy lisää Daemon iskuvasaroista, pulveroitsijoista ja muista lisälaitteista palvelevilta myyjiltämme!