Tela-alustainen Hyundai-kaivinkone ja Daemo-pulveroitsija töissä louhoksella.

Pulveroitsijat – Daemo

Telakoneen kattavaan purku- ja kivityölaitteiden valikoimaan lukeutuu myös laadukkaat ja luotettavat Daemo-pulveroitsijat. Kaikki pulveroitsijamallit saadaan Euroopan suurelta keskusvarastolta toimitettua noin 1–2 viikon kuluessa tilauksesta. 

Daemo-pulveroitsijoilla saadaan aikaiseksi vahvoja tuloksia muun muassa purkutyömailla ja kierrätyslaitoksissa. Purkutöissä betonielementtien ja muiden massiivisten rakenteiden murskaus sekä metallisten jakeiden pilkkominen ja erottelu sujuvat Daemon luotettavilla ”rautaleuoilla” erittäin nopeasti. Kierrätyslaitoksissa Daemon pulveroitsijat suoriutuvat töistä ja urakoista täsmälleen samalla mallilla – tehokkaasti ja varmasti.

Daemon pulveroitsijoita on saatavilla Telakoneelta eri painoisiin kaivinkoneisiin, 15 tonnista alkaen ja 50 tonniin asti. Pienempiin koneisin pulveroitsijat asennetaan vapaasti pyörivinä ja suurempiin kiinteänä tai pyörityksellä. Kaikkien Daemo-pulveroitsijoiden toimitukseen sisältyy letkut ja käyttöohjekirja.

Toimitamme Daemo-pulveroitsijat huolellisesti paikalleen sovitettuina ja säädettyinä, eli valmiina töihin! Kysy lisää palvelevilta myyjiltämme.