Erilaisia nosto- ja sidontavälineitä, eli ketjuja ja liinoja
EtusivuLisälaitteet ja -varusteet – Sidonta- ja nostovälineet

Sidonta- ja nostovälineet

Telakoneen tuotevalikoima pitää sisällään runsaan joukon erilaisia välineitä ja tarvikkeita työkoneiden ja muiden kuormien sidontaan. Laadukkailla liinoilla ja ketjuilla kaivinkone tai muu työkone voidaan sitoa kuljetusta varten esimerkiksi traktorilavetin kyytiin varmasti ja tukevasti. 

Sidontaliinoja ja -ketjuja, vanttikiristimiä, ketjuräikkiä sekä muita turvallisen kuljetuksen varmistavia tuotteita on kauttamme saatavissa kaiken kokoisille koneille, aina peräkärryyn sopivista minikaivureista suuriin purkukaivureihin saakka. Liinoissa löytyy pituuksia, leveyksiä ja kiinnityksiä myös muiden kuormien sidontatarpeisiin ja muihin käyttökohteisiin.     

Valikoimiimme kuuluvat myös erilaisten kuormien nostamiseen tarkoitetut silmukkaliinat, vyöt ja ketjut. Laadukkaita ja kestäviä nostovälineitä on saatavilla sekä satunnaiseen että jatkuvampaan käyttöön – tehokkuutta ja turvallisuutta jokaiseen nostoon, kohteessa kuin kohteessa!  

Me Telakoneella palvelemme sinua kaikissa sidonta- ja nostovälineisiin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä jo vuosikymmenten kokemuksella. Neuvomme oikeiden tuotteiden valinnassa ja tarvittaessa myös opastamme niiden käytössä. Kysy lisää palvelevilta myyjiltämme.

Valikoimaamme kuuluvat sidonta- ja nostovälineet:

  • Sidontaliinat ja -köydet
  • Nostoliinat
  • Ketjut
  • Vanttikiristimet ja ketjuräikät