Kaksi erikokoista Hyundai-dumpperia talvimaisemassa
Kaksi erikokoista Hyundai-dumpperia talvimaisemassa

Dumpperit

Hyundain A-sarjan nivelletyt dumpperit erottuvat raskaiden maansiirtoautojen joukossa edukseen niin tuottavuudellaan kuin luotettavuudellaan. Kehittyneet kaksoisakselistot ja tehokkaat jousitukset tekevät dumppereista helposti hallittavia sekä varmasti ja vakaasti eteneviä haastavissakin maastoissa. Nämä koneet ovat kuin kotonaan tietyömailla, louhoksilla, kaivoksilla, kaatopaikoilla, tehtaiden pihoilla sekä muissa suurempaa massansiirtokapasiteettia vaativissa käyttökohteissa.

Hyundain maastodumppereita on saatavilla kahta kokoa, painoiltaan 23 ja 30 tonnia. Malleista molemmat on tarkoitettu ennen kaikkea kovaan ajoon, mutta myös turvallisuus, käyttömukavuus sekä helppo huollettavuus ovat näissä nykyaikaisissa työkoneissa vahvasti läsnä. Dumppereiden kaikki keskeiset huoltopisteet ovat saavutettavissa helposti maan tasalta, eli säännöllisten huoltotoimien tekeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Dumppereiden hytit ovat lisäksi luokkansa tilavimpia ja niiden sisustat on toteutettu yksityiskohtiaan myöten ergonomiaa ja ajomukavuutta ajatellen. Hyundain A-sarjan nivelletyt dumpperit ovat lisäksi monipuolisesti varusteltavissa urakoitsijan ja kuljettajan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Ajamisen iloa ja hyvää tulosta – niitä molempia on tarjolla tässä!

Tutustu Hyundain dumppereihin tarkemmin ja kysy lisää myyjiltämme. Humppilan konetalomme palvelee kaikissa koneen valintaan ja varusteluun liittyvissä asioissa jo vuosikymmenten kokemuksella!