Lähikuva Huyndai-kaivinkoneen moottorista ja hydrauliikan rasvauspisteistä
EtusivuPalvelut – Tekninen tuki

Koneiden tekniikan asiantuntija tuloksesi tukena

Vuosikymmenten kokemus erilaisista työkoneista, kehittyvän alan viimeisin tietotaito sekä aito ymmärrys urakoitsijan tarpeista. Näiden tekijöiden summana syntyy kykymme auttaa maanrakennusalan ammattilaisia kaikissa kaivinkoneisiin, pyöräkuormaajiin ja muihin raskaisiin työkoneisiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. Me reagoimme ripeästi, annamme tukea vianetsintään puhelimitse tai etäjärjestelmien kautta sekä hoidamme jokaisen tilanteen luotettavasti loppuun asti. Mahdollisimman lyhyt koneen seisokkiaika on päämäärä, johon me poikkeuksetta pyrimme!

Koulutukset, ohjeet ja neuvot – kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin

Nykypäivän modernit kaivinkoneet ja muut työkoneet pitävät sisällään runsaan joukon kehittyneitä teknisiä ja digitaalisia ominaisuuksia. Niistä saadaan arvokas hyöty irti ainoastaan, kun niitä osataan käyttää arjessa oikein. Telakoneen asiantuntijat ohjeistavat ja neuvovat kaikkien järjestelmien ja ominaisuuksien käytössä – niin uuden koneen käyttöönoton kuin erilaisten jälkeenpäin tehtyjen lisävarusteluiden yhteydessä. Oman päämiehemme Hyundain koneet ja lukuisat innovaatiot, kuten etäseuranta- ja moottoridiagnostiikkajärjestelmät, tunnemme paremmin kuin kukaan muu Suomessa.

Teknisen tuen tiimimme tekee saumatonta yhteistyötä muiden telakonelaisten kuten myyjiemme kanssa. Osaavat neuvot ja ohjeet sekä ratkaisut pulmiin ovat siis helposti urakoitsijan ulottuvilla aina kun niitä tarvitaan.

Jatkuvasti konealan kehityksessä kiinni

Tekniset asiantuntijamme ovat konekansaa henkeen ja vereen, eli kiinnostus raskaan sarjan tekniikkaan, kaivinkoneiden digitaalisiin uutuusominaisuuksiin ja koko alan kehitykseen ylipäätään on aitoa ja intohimoista. Tästä hyötyy ennen kaikkea asiakkaamme: me kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja haluamme myös tuoda tietotaitomme käytäntöön, jokaisen koneurakoitsijan tuloksellisuuden konkreettiseksi tueksi.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme tarkemmin