Telakoneen sopimushuoltoverkostoon kuuluva korjaaja huoltaa Hyundai-kaivinkonetta työmaalla
EtusivuPalvelut – Huolto

Kaivinkoneiden ja työkoneiden huolto laadukkaasti ja ripeästi

Telakoneen huoltopalvelulla on yksi päämäärä ylitse muiden: pitää kaivurit ja muut maanrakennuskoneet tuloksellisessa ja turvallisessa käyttökunnossa kaiken aikaa. Säännöllisin väliajoin tehty laadukas huolto pidentää lisäksi työkoneen käyttöikää sekä ylläpitää koneinvestoinnin arvoa.

Huoltomme palvelee kätevien kulkuyhteyksien äärellä Humppilassa sekä sopimushuoltoverkoston kautta ympäri Suomen. Täydellisesti varusteltu huoltoauto tuo tarvittaessa palvelumme koneen luokse syrjäisemmillekin työmaille. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluvat kausihuollot ja lisävarustelut sekä erityisemmät huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin myymiimme työkoneisiin. Virallisesti edustamme maahantuomamme Hyundain värejä, mutta myös kaikki muut konemerkit ovat kokeneille mekaanikoillemme tuttua kauraa.

Ripeää reagointia ja ensiluokkaista teknistä osaamista

Me Telakoneella reagoimme koneiden huoltotarpeisiin nopeasti. Tiedämme hyvin, mitä työmaalla seisova rampa kaivinkone tai kaivoksen pohjalle hyytynyt pyöräkuormaaja kustannusten näkökulmasta merkitsee. Pyrimme antamaan korjauksille valmistumisaika- ja kustannusarvion mahdollisimman pian, jopa heti ensimmäisen yhteydenoton aikana. Erityisen ylpeitä olemme takuukäsittelyjemme nopeudesta. Takuukorjausasiat ovat meillä Telakoneella varmoissa käsissä, eli ne siirtyvät järjestelmällisesti ja luotettavasti eteenpäin huoltokumppanillemme lähelle sinua.

Sitoutunut henkilöstö palveluksessasi

Telakoneella ollaan koneurakoitsijan asialla suurella sydämellä, sinua palvelee hyvin todennäköisesti sama tuttu tehotiimi kalenterin ympäri ja vuodesta toiseen. Ja tuttuja tässä ollaan melko varmasti myös toisella tavalla, tunnemme monesti asiakkaamme koneen pintaa syvemmältä ja moottorin syövereihin saakka. Näin ollen osaamme huoltaa sitä parhaalla mahdollisella tavalla, pitkäjänteisesti ja kustannustehokkaasti. Kaikki huollot ja korjaukset kirjaamme tarkasti yksiin kansiin ja ylläpidämme näin koneesi jälleenmyyntiarvoa.

Katso Telakoneen huollon yhteystiedot

Tutustu huoltosopimuksiin

Luotettavat Hyundai-alkuperäisosat käytössä

Myös varaosat ovat vahvuutemme: oma varastomme pitää sisällään yli 10 000 erilaista nimikettä, muun muassa kattavan joukon laadukkaita ja turvallisia Hyundai Genuine Parts -alkuperäisosia. Erikoisemmat varaosat saamme tilattua Euroopan keskusvarastolta Belgiasta jopa seuraavaksi päiväksi. Uusi osa löytää siis paikkansa nopeasti ja koneesi on jälleen valmiina toimittamaan tuloksia, joita siltä odotetaan!

Tutustu varaosapalveluun

Huolto lähellä kaikkialla Suomessa

Vantaalta Rovaniemelle ulottuvaan sopimushuoltoverkostoomme kuuluu yli 30 huippuosaavaa ja Telakoneen palvelumalliin sitoutunutta kumppania. Resursseja riittää ja ammattitaitoa löytyy siis kaikenlaisiin tarpeisiin ja yllättäviinkin tilanteisiin. Ylläpidämme ja kehitämme mekaanikkojemme ammattitaitoa säännöllisillä koulutuksilla ja huolehdimme näin palvelumme laadusta jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Löydä lähin sopimushuolto kartalta
 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme tarkemmin