Kolme erikokoista tela-alustaista Hyundai-kaivinkonetta
Kolme erikokoista tela-alustaista Hyundai-kaivinkonetta

Kaivinkoneet

Saammeko esitellä: Hyundai-kaivinkoneiden uusi A-sarja. Nämä luotettavat, polttoainepihit ja vähäpäästöiset maanrakennuskoneet ovat investointeja, jotka tuottavat omistajalleen vahvoja tuloksia pitkälle tulevaisuuteen. Myös ajo- ja työskentelymukavuus, käytön ja huollon helppous sekä turvallisuus ovat asioita, joista Hyundain A-sarjan kaivurit keräävät kiitosta erilaisilla työmailla ympäri Suomen, ja koko maailman!

Hyundain valikoima pitää sisällään kaivinkoneita kaikenlaiseen maanrakennusurakointiin. Koneiden työpainoskaala on laaja, 1–52 tonnia, eli oikean suorituskyvyn ja kokoluokan kaivinkone löytyy tarpeeseen kuin tarpeeseen – pienistä puutarhakoneista järkälemäisiin kaivoskoneisiin saakka. Myös erilaisia kaivinkonetyyppejä on useita: ketteriä ja erittäin helposti liikuteltavia mini- ja midikaivureita, kaupunkiympäristöissä käteviä pyöräkaivureita, haastavien maastojen telakaivureita sekä erityisempiin käyttökohteisiin tarkoitettuja kaivinkoneita, kuten erittäin lujarakenteisia ja korotetulla alavaunulla varustettuja ”metsämalleja”.

Me Telakoneella tiedämme, että varustelu tekee koneen! Hyundain uudet kaivurit voidaan varustaa erittäin monipuolisesti. Rasvarit, lisävalot, rototiltit, ulkoasun tuunaukset… Sinä kerrot tarpeesi, kokeneet mekaanikkomme rakentavat ja viimeistelevät uuden kaivinkoneesi vastaamaan täsmälleen toiveitasi.

Ota ensituntuma Hyundai-kaivinkoneisiin ja niiden monipuolisiin ominaisuuksiin netissä, ja kun se sopiva konemalli tuntuu löytyneen, laita viestiä tai soita myyjillemme. He auttavat mielellään kaikissa koneen valintaan ja varusteluun liittyvissä kysymyksissä. Tervetuloa koeajolle Telakoneelle Humppilaan!