Pyöräalustainen Hyundai-kaivinkone kaivaa maata tukijalat alhaalla.
Pyöräalustainen Hyundai-kaivinkone kaivaa maata tukijalat alhaalla.
Kaivinkoneet – Pyöräkaivinkoneet

Pyöräkaivinkoneet

Hyundain A-sarjan pyöräalustaiset kaivurit eli pyöräkaivinkoneet tarjoavat luotettavuutta, suorituskykyä ja käyttömukavuutta suoraan työkonemaailman huipulta. Käytössä kestävillä sekä vaivattomasti ja nopeasti huollettavilla koneilla viedään kaivuu-, tasoitus- ja muut työt maaliin menestyksekkäästi erityisesti kaupunkiympäristössä sekä muilla kovapintaisten alustojen työmailla. Hyundai-pyöräkaivinkoneen puikoissa myös siirtymät kohteelta toiselle hurahtavat miellyttävän tasaisesti ja ripeästi.

Hyundain pyöräalustaisten kaivinkoneiden mallistoon kuuluu yhteensä kuusi laadukasta ja luotettavaa konetta. Niiden työpainot sijoittuvat välille 5–23 tonnia, eli sopivan kokoluokan kaivinkone löytyy useisiin erilaisiin käyttötarpeisiin. Kaikki yli 10 tonnin pyöräkaivurit on varustettu toimintavarmuudestaan ja tehokkuudestaan tunnetuilla Cummins-moottoreilla. Tyyppiluokan pienin pyöräkaivuri, Hyundai R 55 W-9A, on varustettu japanilaisella Yanmar-moottorilla. Kaikki moottorit täyttävät eurooppalaiset Stage V -päästösäädökset.

Lyhytperäisten koneiden hallinta on sujuvaa ja turvallista haastavissakin olosuhteissa: kehittyneessä hydrauliikkajärjestelmässä riittää antotehoa monille yhtäaikaisille toiminnoille, puomi ja kauha tottelevat hienovaraisiakin komentoja luotettavasti, sulavaliikkeisesti ja tarkasti.

Kaikki Telakoneen pyöräalustaiset Hyundai-kaivinkoneet voidaan varustella yksilöllisesti, eli koneen toiminnot, käyttömukavuus ja myös ulkoasu voidaan toteuttaa täsmälleen kuskin tarpeita ja toiveita vastaaviksi.

Tutustu Hyundai-mallistoon tarkemmin ja kysy lisää myyjiltämme. Täyden palvelun konetalomme palvelee hyvien yhteyksien äärellä Humppilassa, mistä löytyy useita malleja koeajettavaksi suoraan liikkeemme pihasta.