Hyundai minikaivinkone kaivaa maata auringonlaskussa
Hyundai minikaivinkone kaivaa maata auringonlaskussa
Kaivinkoneet – Minikaivinkoneet

Minikaivinkoneet

Hyundain minikaivinkoneet eli minikaivurit ovat järkivalintoja, kun työmaalla tarvitaan luotettavaa ja ennen kaikkea ketterää kaivukalustoa. Vaikka minikaivinkoneiden mitat edustavat kaivurimaailmassa sitä pienempää, eli jopa peräkärryyn sopivaa sorttia, löytyy koneista silti myös puhtia ja ominaisuuksia monenlaisten kaivu-urakoiden sujuvaan selättämiseen. Hyundain minikaivinkoneiden valikoima pitää sisällään yhteensä kahdeksan, 1–6 tonnin painoista ja helposti huollettavaa konemallia. Midikaivureita, eli työpainoltaan 7–12 tonnin koneita, on valikoimissa kaksi Hyundai R 80 CR-9A ja Hyundai HX 85 A.

Minikaivinkoneiden keskiössä on korostetusti kuski, siksi Hyundain minikaivurien varustelussa ja ominaisuuksissa korostuvat turvallisuus ja käyttömukavuus. Kovempaakin ajoa kestävät koneet ovat lisäksi helposti ja tarkasti hallittavia ja niiden polttoaineen kulutus on hyvin maltillista. 

Hyundain mini- tai midikaivurilla hoituvat luotettavasti muun muassa kaapelien ja salaojien kaivuut, istutus- ja terassipohjien perustamiset, pensaiden poistot sekä sade- ja jätevesijärjestelmiin liittyvät pienemmät kaivutyöt. Myös piharakennusten ja pihateiden pohjatyöt sujuvat pienikokoisella ja erittäin lyhytperäisellä kaivinkoneella, jota on helppo hallita ahtaissakin ympäristöissä. Kumiteloin varustetut Hyundai-minikaivurit eivät jätä jälkeensä sen suurempaa maisemointiurakkaa, eli työmaa saadaan myös lopulliseen luovutuskuntoonsa nopeasti.  

Tutustu ja kysy lisää myyjiltämme – me Telakoneella palvelemme sinua koneen valintaan ja sen yksilölliseen varusteluun liittyvissä asioissa vuosikymmenten kokemuksella.