Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Midikaivinkone Hyundai HX 85 A

Hyundai HX 85 A -midikaivuri on uuden A-sarjan minikaivinkoneiden kookkain kone. Se on fiksu valinta tilanteisiin ja tarpeisin, joissa kaivinkoneelta edellytetään maltillista kokoa ja ketterää hallittavuutta. Suorituskyvyssä ja käyttövarmuudessa löytyy tässä Hyundai-midikaivurissa isommankin edestä. Koneella viedään urakat mallikkaasti maaliin niin viherrakentamisessa, salaojahankkeissa, kaapelikaivuissa kuin muissa pienimuotoisemmissa maanrakennus- ja kaivuprojekteissa.

Midikaivinkone Hyundai HX 85 A on varustettu kuormantunnistavalla hydrauliikalla ja sen työpaino on reilut 9 tonnia. Moottori on nelisylinterinen, Stage V -hyväksytty ja polttoainetehokas Yanmar, josta irtoaa pirteät tehot yhteensä 70 hevosvoiman muodossa. Myös midikaivurin kunnossapito on mutkatonta: huoltokohteet ovat helposti saavutettavia ja rasvaliittimet on keskitetty yhteen paikkaan, lisäksi suojapellit aukeavat reilusti eivätkä raolleen.

HX 85 A -midikaivinkoneen ajaminen on turvallista ja mukavaa: koneen rakenne on jämäkkä ja sen perä on lyhyt. Telat ja puomi tottelevat kuljettajan komentoja luotettavasti myös vaativissa ja ahtaissa kaupunki- ja pihaympäristöissä. ROPS-, TOPS-, ja FOPS-standardien vaatimukset täyttävä ohjaamo tarjoaa midikaivurin kuskille esteettömän näkymän kaikkiin suuntiin.

Kysy lisää HX 85 A -midikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 9000 kg

Moottori

Moottori: Yanmar 4TNV98C (49 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö