Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Midikaivinkone Hyundai R 80 CR-9A

Hyundai R 80 CR-9A edustaa valmistajan uuden A-sarjan minikaivureiden suurempaa kokoluokkaa. Sen työpaino on 8,5 tonnia, eli kone on midikaivurin mitoissa. Hyundai R 80 CR-9A on luotettava ja hyvää tulosta tekevä konevalinta muun muassa salaojahankkeisiin, kaapelikaivuihin sekä pieniin ja keskisuuriin viherrakentamisen projekteihin. Lyhytperäinen ja maltillisen kokoinen midikaivuri liikkuu ketterästi ja ympäristölleen turvallisesti muun muassa puistoissa, puutarhoissa, rakennusten piha-alueilla sekä muissa ahtaammissa ympäristöissä.

Midikaivinkone Hyundai R 80 CR-9A:n on varustettu 67 hevosvoiman, Stage V -hyväksytyllä Yanmar-moottorilla, jonka polttoaineenkulutus on maltillista ja säännöllinen huoltaminen helppoa ja nopeaa. Kaivurin rakenne on jämerä ja sen perä on erittäin lyhyt. Lisäksi koneen puomi taittuu tyvestä asti, mikä mahdollistaa monipuolisemmat ja tehokkaammat työskentelykulmat.

R 80 CR-9A -midikaivinkoneen ajaminen on miellyttävää, turvallista ja tuloksellista: Ohjainlaitteet ovat ergonomisesti muotoiltuja ja istuin on säädettävissä kuskin mittojen ja mieltymysten mukaan. Tilavan hytin ikkunat ovat isoja, eli näkymät ovat esteettömät niin eteen, taakse kuin sivuillekin. Isokokoisen LED-näytön avulla kuljettaja näkee keskeiset tiedot koneen toiminnasta yhdellä silmäyksellä ja voi valita kätevästi käyttöönsä erilaisia työtiloja tarpeensa mukaan.

Kysy lisää R 80 CR-9A -minikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 8350 kg

Moottori

Moottori: Yanmar 4TNV98C (49 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö