Tela-alustainen Hyundai-kaivinkone kaivaa maata
Tela-alustainen Hyundai-kaivinkone kaivaa maata
Kaivinkoneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkoneet

Hyundain uudet A-sarjan telakaivinkoneet edustavat tela-alustaisten maanrakennuskoneiden kovinta ja kirkkainta kärkeä. Telakaivinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suoriutumaan luotettavasti ja tehokkaasti – tekemään sen mahdollisimman pienin päästöin sekä turvallisuudesta ja käyttömukavuudesta tinkimättä. Hyundain telakaivureilla tehdään hyvää tulosta monenlaisissa maastoissa ja ne menestyvät erinomaisesti myös kivikkoisemmissa ympäristöissä, kuten tietyömailla, purkukentillä ja kaivosalueilla.

Hyundain telaketjukaivinkoneiden työpainot sijoittuvat 13–52 tonnin välille: konearsenaalista löytyy siis täsmälleen tarpeenmukaisen tehokkuuden, vakauden ja nostokapasiteetin tarjoava telakaivuri monenlaisiin maansiirto- ja maanrakennusurakoihin. Kaikki Hyundain A-sarjan telakaivinkoneet on varustettu luotettavilla Cummins-moottoreilla, jotka täyttävät eurooppalaiset Stage V -päästösäädökset.

Hyundai-telakaivureiden vakiotason varustelu on monipuolinen ja se tarjoaa erinomaisen lähtökohdan myös koneen yksilölliselle räätälöinnille. Kaikki tela-alustaiset Hyundai-kaivinkoneet voidaan varustella työtoiminnoiltaan sekä käytön mukavuutta ja turvallisuutta lisääviltä ominaisuuksiltaan urakoitsijan ja kuskin tarpeita ja toiveita vastaaviksi.

Tutustu monipuoliseen Hyundai-mallistoon tarkemmin ja kysy lisää myyjiltämme. Täyden palvelun konetalomme palvelee sujuvien kulkuyhteyksien äärellä Humppilassa, mistä löytyy useita malleja koeajettavaksi suoraan liikkeemme pihasta.