Lähikuva alkuperäisistä Hyundai-varaosista kaivinkoneeseen, pyöräkuormaajaan tai dumpperiin.
EtusivuPalvelut – Varaosat

Laadukkaat alkuperäis­varaosat nopealla toimituksella

Pumput, sylinterit, suodattimet ja mitä ikinä koneesi tuloskuntoon saattamisessa tarvitsetkin – me toimitamme varaosat kaikkiin uusiin ja myös vanhempiin kaivinkoneisiin, pyöräkuormaajiin ja muihin työkoneisiin ripeästi, varmasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Me Telakoneella olemme erikoistuneet ennen kaikkea maahantuomiemme Hyundai-koneiden varaosiin, mutta palvelemme joustavasti ja ammattitaidolla myös muiden konemerkkien omistajia.

Varaosatoimituksemme ovat laatutasoltaan priimaa, sijaitsipa osaa odottava koneesi missä päin Suomen maata tahansa. Käytämme kuriirikumppaneinamme ainoastaan luotettavia ja tunnettuja logistiikkayrityksiä.

Katso ajankohtainen Hyundai-alkuperäisvaraosien tarjouksemme.

Tuhansia osia suoraan hyllystä – osaavaa apua oikean valintaan

Humppilan toimipisteemme varaosavarasto pitää sisällään yli 10 000 nimikkeen valikoiman, jonka pääosassa ovat huippulaadukkaat Hyundai Genuine Parts -alkuperäisvaraosat. Tästä vaikuttavasta arsenaalista löytyy oikea osa kaikkiin yleisimpiin ja kriittisimpiin tarpeisiin. Erikoisemmat osat tilaamme suoraan Hyundain keskusvarastolta Belgiasta, parhaimmillaan jopa seuraavaksi päiväksi.

Varaosapalvelumme auttaa kaikissa varaosiin liittyvissä kysymyksissä ja varmistaa, että valituksi tulee tuote, joka on täysin yhteensopiva huollettavan tai korjattavan koneen kanssa. Käyttämällä alkuperäisiä ja testattuja huolto- ja varaosia varmistat, että koneesi suorituskyky, ajomukavuus ja turvallisuus pysyvät parhaalla mahdollisella tasolla urakasta toiseen. Alkuperäisosien käyttö on lisäksi fiksu valinta koneen pitkän käyttöiän ja sen hyvän jälleenmyyntiarvon säilymisen puolesta.

Katso ajankohtainen Hyundai-varaosien tarjous

Palautusehdot

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu monipuolisiin palveluihimme tarkemmin