Hyundai-pyöräkuormaaja siirtää maata ja kiviä työmaalla
Hyundai-pyöräkuormaaja siirtää maata ja kiviä työmaalla

Pyöräkuormaajat

Suorituskyky, luotettavuus ja monipuolisuus – siinä kolme keskeisintä Hyundai-pyöräkuormaajien valttia! Vaativaankin kuormaus- ja maansiirtokäyttöön soveltuvat pyöräkuormaajat on suunniteltu ja valmistettu näyttämään tietä kilpailijoilleen ja mikä tärkeintä, tekemään ensiluokkaisia tuloksia omistajalleen. Erittäin kestävät pyöräkuormaajat suoriutuvat hyvin massojen lastaus-, siirto- ja purkutöistä monissa erilaisissa työympäristöissä: tietyömailla, kaivoksilla, tehtailla, jäteasemilla, sahoilla, jne.

Hyundain pyöräkuormaajien mallistoon kuuluu yhteensä kymmenen erikokoista konetta: kuormaajista pienin painaa noin 11 tonnia ja suurin noin 30 tonnia. Laadukkaiden Cummins-moottoreiden tehot osuvat 133–380 hevosvoiman haarukkaan, eli tehoa riittää tarvittaessa suuremmankin kauhan ja kuorman sujuvaan hallintaan. Koneiden selkeä rakenne sekä moottori- ja hydrauliikkajärjestelmien huoltopisteiden helppo saavutettavuus tekee pyöräkuormaajien huollosta ja puhtaanapidosta nopeaa ja suoraviivaista. 

Kaikki Hyundain uudet pyöräkuormaajat täyttävät yleiseurooppalaiset Stage V -päästösäädökset ja niiden polttoaineen kulutus on maltillista. Koneiden suunnittelussa ja valmistuksessa on panostettu merkittävästi ajomukavuuteen ja käytön turvallisuuteen. Näiden pyöräkuormaajien ohjaimissa istuu mielellään pidempäänkin, kun urakka sitä vaatii.

Tutustu Hyundain pyöräkuormaajamallistoon tarkemmin ja kysy lisää myyjiltämme. Täyden palvelun konetalomme palvelee hyvien yhteyksien äärellä Humppilassa, mistä löytyy kuormaajia koeajettavaksi suoraan liikkeemme pihasta.