Tela-alustainen Hyundai-kaivinkone lastattuna Chieftain-traktorilavetille maatilan pihassa
Tela-alustainen Hyundai-kaivinkone lastattuna Chieftain-traktorilavetille maatilan pihassa

Lavetit

Huippulaadukkaan ja ominaisuuksiltaan ainutlaatuisen Chieftain-traktorilavetin kanssa saat koneinvestoinnistasi kaiken irti! Lavetin avulla tela-alustaiset kaivinkoneet ja muut raskaat työkoneet siirtyvät työmaalta toiselle turvallisesti ja tehokkaasti. Valikoimiimme kuuluu sekä kaksi- että kolmiakselisia Chieftain-lavettimalleja: kaksiakseliset on tarkoitettu alle 20 tonnin kaivinkoneille ja kolmiakseliset kantavat kuormaa aina 33 tonniin asti. Perinteisten traktorilavettien ohella saatavilla on myös nopeita, eli jopa 60 km/h vauhdilla vedettäviä lavettimalleja.
 
Kaikki lavettimme on räätälöitävissä monipuolisesti, niin mitoiltaan, ulkoasultaan kuin ominaisuuksiltaan. Toki jo lavettiemme vakiovarustelu pitää sisällään monia ”peruslaveteista” poikkeavia, lavetin käytön turvallisuutta ja vaivattomuutta parantavia teknisiä innovaatioita – Telakoneen kehittämiä kaikki! Lavettiemme lavojen kansissa on säädettävät ohjainkiskot, jotka helpottavat koneen lastausta ja poistavat kuorman sivuttaisliukumisen mahdollisuuden. Sidontalenkit ovat käännettäviä ja ne on sijoitettu lavan reunan alle, mikä tekee kuorman sitomisesta helppoa ja nopeaa sen leveydestä riippumatta. Lisäksi lavettiemme toinen taka-akselistoryhmä on siirretty 40 cm eteenpäin, minkä ansiosta kuorma jakautuu tasaisemmin ja lavetin vetäminen on ketterämpää, vakaampaa ja turvallisempaa. Muita lavettiemme vakiovarusteisiin lukeutuvia ominaisuuksia ovat mm. hydraulitoimiset jarrut ja ajorampit, kannen runkoa jäykistävä reikäpalkki, lukittava RST-työkalulaatikko sekä korkeussäädettävä ja ympäripyörivä vetosilmukka. 

Tutustu Chieftain-lavettien ominaisuuksin tarkemmin kunkin lavettimallin omalla sivulla ja ota yhteyttä myyjiimme. Me telakonelaiset palvelemme sinua tarpeisiisi sopivan lavetin valinnassa ja sen räätälöinnissä alan edelläkävijän osaamisella.