Etusivu – Uudet koneet – Ympäristönhoitokoneet – LM Tools -työlaitteet

Ympäristönhoitokoneiden työlaitteet – LM Tools

LM Tools -työlaitteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin. Laadukkailla ja toimintavarmoilla työlaitteilla saadaan aikaan vahvoja tuloksia niin kiinteistön- ja ympäristönhoidon kuin viherrakentamisen käyttökohteissa. LM Toolsin tuotevalikoima pitää sisällään työlaitteita kaikkien vuodenaikojen töihin, muun muassa lumenauraukseen ja hiekoitukseen, hiekan- ja lehtienkeräykseen sekä haketukseen. Laitteet on suunniteltu kestämään jatkuvaa ja kovaa ammattikäyttöä, lisäksi ne ovat helposti ja nopeasti huollettavissa.  

LM Toolsin harjalaitteet, aurat, hiekoittimet ja haketin sopivat moniin eri työkoneisiin: monipuoliset kiinnitysmahdollisuudet varmistavat, että laite saadaan toimimaan sekä hydraulisesti että mekaanisesti täydellisesti niin uusien kuin vanhempien konemallien kanssa. Me Telakoneella neuvomme sinua tarpeitasi vastaavan työlaitteen valinnassa ja kokeneet mekaanikkomme huolehtivat työlaitteiden sovituksesta ja asennuksesta paikoilleen. 

Meiltä saat käyttöösi ympäristönhoitokoneiden työlaitteet, jotka ovat heti valmiina tulokselliseen tekemiseen. Kysy lisää palvelevilta myyjiltämme.