Etusivu – Uudet koneet – YmpäristönhoitokoneetLM Tools -työlaitteet – Lautassirottimet

Lautassirottimet – LM Tools

LM Toolsin laadukkaat ja toimintavarmat lautassirottimet tuovat liukkaudentorjuntaan tuloksellista tehokkuutta kaiken kokoisissa käyttökohteissa, pihoilla, kaduilla, parkkipaikoilla ja muilla alueilla. Suomessa suomalaisen talvikauden vaatimuksiin valmistetut sirotinlaitteet sopivat moniin erilaisiin ympäristön- ja kiinteistönhoitokoneisiin ja muihin ajoneuvoihin: ne lisäävät kaluston yleistä käyttöastetta hiekotussesongin aikana. 

LM Toolsin lautassirottimia on saatavissa kolmea eri kokoa. Malleista jokainen on suunniteltu kuljettajan helposti hallittavaksi. Siroteltavan hiekotussepelin määrä ja sirottelualueen leveys ovat molemmat joustavasti ja tarkasti säädettävissä ajon aikana, eli hiekotus tapahtuu aina mahdollisimman tehokkaasti sekä sepelin kulutusta hilliten.  

Me telakonelaiset palvelemme sinua kaikissa lautassirottimen hankintaan liittyvissä asioissa, sopivan sirotinmallin valinnasta laitteen asennukseen ja huoltoon asti. Meiltä saat käyttöösi lautassirottimen, joka on heti valmiina tuloksellisiin hiekoitustöihin. Kysy lisää palvelevilta myyjiltämme.

S-45 S-65 S-90
Säiliön tilavuus: 450 ltr 650 ltr 900 ltr
Työleveys: 1-6 m 1-6 m 1-6 m
Paino tyhjänä: 190 kg 390 kg 460 kg
Ruuvikuljetin: X X X
Elektr. määrän ja leveyden säätö: X X X
Peite: X X X
Suojaverkko: - X X
Varoitusvilkku takana: X X X
Välirunko kiinnitystä varten: X X X
Soveltuvuus: Yleisimmät ympäristönhoitokoneet