Faresin-kurottaja työmaalla
Faresin-kurottaja työmaalla

Kurottajat maatalouskäyttöön

Faresinin Agri-sarjan kurottajat ovat huippulaadukkaita monitoimikoneita, joilla saadaan aikaan vahvoja tuloksia monissa maatalouden töissä. Helposti ja tarkasti hallittavat, teleskooppipuomistolla varustetut kurottajat tuovat uudenlaista tehokkuutta ja sujuvuutta muun muassa kuormien purkamiseen ja lastaamiseen sekä muihin materiaalien nostoihin ja siirtoihin. Paalien, pyöröpaalien, lannoitesäkkien ja lavojen käsittely, karjan ruokinta sekä monet muut perinteisesti traktorilla tai trukilla tehtävät työt hoituvat Faresin-kurottajilla nopeasti, varmasti ja turvallisesti. Kurottajat käyttäytyvät sulavaliikkeisesti ja ketterästi ahtaammissakin talleissa ja pihaympäristöissä.

Faresinin Agri-sarjaan kuuluu kaksi helposti huollettavaa kurottajatyyppiä FS Compact ja FS Middle, ja saatavilla on yhteensä kuusi erikokoista konetta. Kaikki Faresinin kurottajat ovat nelivetoja, eli ne etenevät upottavissakin peltomaastoissa traktorin tavoin, vakaasti ja varmasti. Kurottajien Stage V -hyväksytyt moottorit sekä vaihteistot on toteutettu siten, että koneessa riittää reippaasti tehoa ja vääntöä myös peräkärryjen ja työlaitteiden vetämiseen. Traktoriksi rekisteröityinä kurottajilla voidaan vetää peräkärryä myös maantieliikenteessä. Kaikki Faresin-kurottajat ovat lisäksi varustettavissa monipuolisin työlaittein: haarukka, kauha, kahmari, koukku tai kori – mitä ikinä tilallasi tai muussa urakkakohteessasi tarvitsetkin!

Ajomukavuus on Faresinin moderneissa kurottajakoneissa parasta A-luokkaa. Ilmajousitettu istuin ja hyvin käteen istuvat ohjauslaitteet on suunniteltu ergonomia edellä, näkyvyys ulos on esteetön joka suuntaan. Näiden kurottajien puikoissa tehdään tulosta hymy naamalla vaikka aamusta iltaan.

Tutustu ja kysy lisää myyjiltämme. Me Telakoneella palvelemme sinua kaikissa kurottajan valintaan sekä sen varusteluun ja huoltoon liittyvissä asioissa tarpeitasi kuunnellen ja vahvalla kokemuksella.