Etusivu – Uudet koneet – YmpäristönhoitokoneetLM Tools -työlaitteet – Haketin

Haketin – LM Tools

LM Toolsin haketin on tehokas ja varmatoiminen työlaite, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Hakettimen avulla voidaan silputa oksat ja pienikokoiset puut hakkeeksi heti pensaidenhoitoprojektin tai muun harvennusurakan yhteydessä. Koneen kauhaan kerääntyvä hake voidaan levittää lähiympäristöön, eli jätteitä ei tarvitse kuljettaa sijainnista toiseen. 

LM Toolsin haketin soveltuu käytettäväksi useiden ympäristönhoitokonemallien ja muiden lisähydrauliikalla varustettujen työkoneiden kanssa. Haketin hyödyntää olemassa olevaa kauhakalustoa: laitteen kiinnitys ja irrotus on helppoa ja nopeaa. LM Toolsin hakettimen kanssa ei tarvita erillistä syöttölaitetta, sillä lieriöruuviterä vetää oksat ja ohuet rungot hakettimen sisään. Hakettimen mukana toimitetaan lisäksi erillinen teroituslaite, jonka avulla teroitus onnistuu aina varmasti ja tarkasti. 

Me telakonelaiset toimitamme käyttöösi hakettimen, joka on heti valmiina tuloksellisiin töihin pihoilla, puistoissa ja puutarhoissa. Kysy lisää palvelevilta myyjiltämme.