Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Lavetit

Traktorilavetti Chieftain Agri 3AGLL

Chieftain Agri 3AGLL -traktorilavetti on tukevaa tekoa ja raskaita ovat sen kantamat kuormatkin: tämän lavetin kyydissä liikkuvat luotettavasti jopa 27 tonnin painoiset telakaivinkoneet hallilta urakkakohteeseen ja sieltä seuraavaan. Kolmiaksiakselinen lavetti on varustettu ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, jotka tukevat lavetin käytön turvallisuutta, vaivattomuutta ja mukavuutta monin eri tavoin. Chieftain Agri 3AGLL -lavetin strategiset mitat ovat: lavan leveys/pituus 2,55/8,3 m, pedin korkeus/pituus 0,89/6,8 m ja luiskaosa 1,5 m.

Huippulaadukkaan Chieftain Agri 3AGLL -traktorilavetin lavan kannessa on Telakoneen kehittämät ohjauskiskot, jotka ohjaavat kuormattavan koneen turvallisesti ja tukevasti paikoilleen ja eliminoivat sivuttaisliukumisen täydellisesti. Sidontalenkit sijaitsevat kannen sijaan lavan reunan alla, mikä helpottaa leveidenkin kuormien sitomista. Myös lavetin taka-akselistoryhmän sijainti on Telakoneen innovaatio, akselisto on siirretty 40 cm peruslavetteja edemmäs. Ominaisuus jakaa painon tasaisemmin myös aisalle, mikä parantaa vakautta, eli turvallisuutta ja ajovarmuutta merkittävästi. Lisäksi se saa lavetin käyttäytymään ketterämmin risteyksissä ja mutkissa.  

Chieftain Agri 3AGLL -traktorilavetin vakiovarusteluun kuuluvat lisäksi hydraulitoimiset jarrut ja ajorampit, seisontajarru, kätevä RST-työkalulaatikko sekä korkeussäädettävä ja ympäripyörivä vetolenkki. Lisävarusteina on saatavissa mm. levityspalat (3 m kokonaisleveys), takaosan tasoitusviipale sekä etuakselin hydraulinen kevennys. 

Kysy lisää Hyundai Chieftain Agri 3AGLL -traktorilavetin ominaisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä. Räätälöimme lavetin täsmälleen tarpeittesi mukaan, myös erilaiset RAL-värikartan mukaiset maalipinnat onnistuvat!

Jätä yhteydenottopyyntö