Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Lavetit

Traktorilavetti Chieftain Agri 2AGLL

Chieftain Agri 2AGLL -traktorilavetin kyydissä siirtyy työmaalta toiselle alle 20 tonnin telakaivurit ja muut työkoneet. Vankkarakenteinen kaksiakselinen lavetti on varustettu ominaisuuksilla, jotka tekevät lavetin käytöstä vaivatonta, tehokasta sekä ennen kaikkea turvallista, niin vetotraktorin kuljettajalle kuin muulle liikenteelle. Chieftain Agri 2AGLL -lavetin strategiset mitat ovat: leveys 2,55 m, luiskaosa 1,5 m ja pedin korkeus 89 cm.

Huippulaadukkaan Chieftain Agri 2AGLL -traktorilavetin lavan kannessa on Telakoneen kehittämät ohjauskiskot, joiden ansiosta kaivinkone löytää oikean paikkansa helposti ja myös pysyy tukevasti niillä sijoillaan. Sidontalenkit on sijoitettu lavan reunan alle, eli leveänkin kuorman sitominen onnistuu vaivattomasti. Taka-akselistoryhmä on siirretty monista muista lavettimalleista poiketen 40 cm eteenpäin, mikä lisää ketteryyttä risteyksissä sekä ajotuntuman vakautta, eli turvallisuutta ja ajovarmuutta merkittävästi. Myös hydraulitoimiset jarrut ja ajorampit, seisontajarru, RST-työkalulaatikko sekä korkeussäädettävä ja ympäripyörivä vetolenkki kuuluvat tämän lavetin vakiovarusteluun. Lisävarusteina saatavissa mm. levityspalat (3 m kokonaisleveys), takaosan tasoitusviipale sekä etuakselin hydraulinen kevennys.

Kysy lisää Hyundai Chieftain Agri 2AGLL -traktorilavetin ominaisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä. Räätälöimme lavetin täsmälleen tarpeittesi mukaan, myös erilaiset RAL-värikartan mukaiset maalipinnat onnistuvat!

Jätä yhteydenottopyyntö