Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 975 A CVT

Hyundai HL 975 A CVT -pyöräkuormaaja edustaa 27,5 tonnin työpainollaan kehittyneen A-sarjan raskaampaa osastoa. Kyseessä on työkone, joka suoriutuu luotettavasti ja tehokkaasti isommistakin massansiirtourakoista muun muassa tietyömailla, kaivoksilla, teollisuuslaitoksissa ja sahoilla. Huippumoderni, portaaton ZF CVT -automaattivaihteisto optimoi koneen tehoa automaattisesti kuorman ja nopeuden mukaan, mikä tekee työskentelystä sulavaliikkeistä ja tuloksellista.

Vankkarakenteisen Hyundai HL 975 A CVT -pyöräkuormaajan kaatokuormaluvut ovat suorassa 19800 ja linkussa 17200 kg. Moottori on polttoainetaloudellinen, Stage V-hyväksytty Cummins X12, josta irtoaa kuskin käyttöön järeät 335 hevosvoiman bruttotehot. Myös päästöjä ja huollon tarvetta hillitsevä pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä kuuluu koneen ominaisuuksiin. Kuormaajan hydrauliikka tunnistaa kuorman painon automaattisesti ja koneen ohjausjärjestelmä on sähköhydraulinen. Työskentely on tarkkaa, tehokasta sekä kuljettajalle miellyttävää myös haastavissa ympäristöissä.

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 975 A CVT A:n ohjaamo on suunniteltu kuljettajan mukavuutta ja työskentelyn turvallisuutta korostaen. Tilaa on reilusti ja ikkunat ovat isot, sisätilojen melutaso on yksi koneluokan alhaisimmista. Myös koneen huoltaminen on tehty helpoksi: konepeitot aukeavat kunnolla ja keskeiset huoltokohteet ovat helposti saavutettavia. Uuden ECD-moottoridiagnostiikkajärjestelmän avulla tieto mahdollisista toimintahäiriöstä lähtee heti eteenpäin, mikä varmistaa huollon nopean toteutumisen. Hi MATE -järjestelmän avulla voidaan seurata koneen huoltotarpeita ja tuottavuutta myös etänä.

Kysy lisää Hyundai HL 975 A CVT -pyöräkuormaajan ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 26500 kg

Moottori

Moottori: Cummins X12 (250 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Kaatokuorma

Kaatokuorma: 19800/17200 kg

Jätä yhteydenottopyyntö