Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 160 AL

Hyundai HX 160 AL edustaa valmistajan uusimman ja kehittyneimmän A-sarjan telakaivureiden kevyempää kokoluokkaa työpainollaan noin 17,5 tonnia. Suorituskyvyssä ja ominaisuuksissa löytyy silti isommankin edestä. Tällä luotettavalla ja helposti huollettavalla telakaivinkoneella saadaan aikaan huippuluokan tuloksia erilaisilla rakennus-, infra- ja tietyömailla. Kaivamiset, tasoitukset, lastaamiset ja nostot – kaikki hoituvat ja urakka valmistuu ajallaan!

Hyundai HX 160 AL -telakaivinkoneen moottori on mallia Cummins B4.5 Stage V. Vähävikaisuudestaan tunnettu turbomoottori antaa kuskin käyttöön 134 hevosvoiman bruttotehot, eli liikkuminen varmaa ja vakaata myös epätasaisemmilla pinnoilla ja haastavissa maastoissa. Vakiovarustetasoon lukeutuu mm. sähköinen hydraulipumppujen ohjaus (EPIC), joka tekee puomin ja työkalujen käsittelystä sulavaliikkeistä ja tarkkaa tiukoissakin tilanteissa. Monipuoliset koneen käytön ja polttoaineen kulutuksen seurantaominaisuudet (Eco Gauge, Eco Report ja Hi MATE) tukevat puolestaan työskentelyn taloudellisuutta ja tuloksellisuutta sekä varmistavat seisokkiaikojen pysymisen mahdollisimman lyhyinä.

Hyundai HX 160 AL -telakaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu paikaksi, jossa jaksaa painaa pidempääkin urakkaa aina sen lopputasoituksiin asti. Istuin on mukava ja kaikki ohjaimet helposti käsillä. Isot ikkunat ja nelikamerajärjestelmä pitävät huolta työturvallisuudesta tarjoamalla 360 asteen näkymät koneen lähiympäristöön. Kuskikohtaiset asetukset ja säädöt voidaan tallentaa, eli ne löytyvät aina uudestaan muutamalla napin painalluksella.

Kysy lisää HX 160 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 17500 kg

Moottori

Moottori: Cummins B4.5 (99 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö