Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkaivinkoneet

Pyöräkaivinkone Hyundai HW 100 A

Kompakti kaivuriuutuus nyt saatavilla Telakoneelta! Pyöräkaivinkone HW 100 A on Hyundain malliston ensimmäinen nelipyöräohjauksella varustettu kaivuri: sen isoimpia valtteja ovat hallittavuus ja ketteryys, mutta myös voimaa ja vääntöä löytyy moneen tarpeeseen! Kone on kuin kotonaan erityisesti taajamaympäristöjen ahtaammissa urakkakohteissa, kuten tietyömailla, rakennuksilla ja puistoissa. Tulosta syntyy ripeästi ja luotettavasti urakasta toiseen. Ja mikä tärkeää, kaivinkoneen polttoaineenkulutus ja päästöt ovat erittäin alhaisia. Tämä pyöräkaivuri hakee monikäyttöisyydessään vertaistaan ja on siten varma investointi monenlaisille urakoitsijoille.

Kymppitonnin painoluokkaa edustavan HW 100 A -kaivinkoneen moottori on Hyundai D34, joka antaa kuskin käyttöön parhaimmillaan reilun 100 hevosvoiman nettotehot – vääntöä riittää pienilläkin kierroksilla. Pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmällä varustettu ja siten helposti huollettava moottori täyttää kaikkien Hyundain A-sarjalaisten tapaan eurooppalaisen Stage V -luokituksen vaatimukset.

Pyöräalustaisen ja nelivetoisen Hyundai HW 100 A -kaivurin kääntösäde on noin 370 cm, eli kompakti on! Koneen hydrauliikka tunnistaa kuorman painon automaattisesti ja tehontuotto on säädettävissä. Erilaisten työlaitteiden käyttö on tarkkaa ja varmaa tiukoissakin tilanteissa.

Myös käyttömukavuus ja -turvallisuus ovat HW 100 A -pyöräkaivinkoneessa kohdallaan: näkyvyys hytistä ulos on avoin joka suuntaan, ohjaimet ovat helposti käsillä ja lämmitettävä istuin on säädettävissä täsmälleen kuljettajan mieltymysten mukaiseksi. Kokonaisuuden viimeistelevät iso kosketusnäyttö sekä ilmastointi. Hyundain kehittämän Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkaivinkoneen toimintaa ja suorituskykyä voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. huoltotarpeista ja tuottavuudesta.

Kysy lisää Hyundai HW 100 A -pyöräkaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä

Paino

Paino: 10700 kg

Moottori

Moottori: Hyundai D34 (75 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö