Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Minikaivinkone Hyundai R 60 CR-9A

Hyundain uusimpaan A-sarjaan kuuluva R 60 CR-9A on 6 tonnin minikaivuri, jolla urakoidaan tuloksekkaasti ja luotettavasti muun muassa kaapelikaivuut, sadevesi- ja salaojaprojektit, puiden ja pensaiden istutukset sekä muut pienet ja keskisuuret viherrakentamisen hankkeet. Lyhytperäinen ja kooltaan kompakti minikaivinkone on käytännöllinen ja turvallinen valinta etenkin ahtaammilla työmailla kuten piha-alueilla, puutarhoissa ja kapeammilla kaduilla.

Minikaivinkone Hyundai R 60 CR-9A:n on varustettu nelisylinterisellä, toimintavarmalla Yanmar-moottorilla, josta irtoaa 65 hevosvoiman huipputehot. Eurooppalaiset Stage V -päästösäädökset täyttävän ja ”vähäruokaisen” moottorin huoltaminen on vaivatonta. Rasvaliittimet on keskitetty yhteen paikkaan ja minikaivurin konepelti aukeaa tavalla, joka tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin tärkeimpiin huoltokohteisiin. Lisäksi koneen puomi taittuu tyvestä asti, mikä mahdollistaa monipuolisemmat ja tehokkaammat kaivukulmat.

R 60 CR-9A -minikaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu tukemaan tuloksellista ja miellyttävää työskentelyä. Tilavan hytin ohjainlaitteet ovat ergonomisia ja istuin säädettävä. Isot ikkunat ovat avattavaa mallia, eli yhteydenpito lapiomiesten suuntaan sujuu saumattomasti.  
Helposti havainnoitava LED-näyttö kertoo kaikki keskeiset tiedot koneen toiminnasta ja toimii samalla valitsimena erilaisten työtilojen välillä.

Kysy lisää R 60 CR-9A -minikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 6000 kg

Moottori

Moottori: Yanmar 4TNV98C (47 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö