Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Minikaivinkone Hyundai R 55-9A

Hyundai R 55-9A -minikaivuri edustaa valmistajan uuden A-sarjan minikaivinkoneissa keskikokoluokkaa, sen työpaino on 5,5 tonnia. Tällä ketteräliikkeisellä ja erilaisiin käyttötarpeisiin soveltuvalla minikaivurilla saadaan aikaan hyvää tulosta työmailla niin pintapuolisemman viherrakentamisen kuin hiukan syvemmälle menevän maanrakentamisen saroilla. Kaapelit, istutukset, salaojat, sadevesijärjestelmät, terassin pohjat – hyppää puikkoihin ja suuntaa ylpeydellä kohti onnistunutta projektia!

Minikaivinkone Hyundai R 55-9A:n on varustettu polttoainetehokkaalla 65 hevosvoiman Yanmar-moottorilla sekä kehittyneellä hydrauliikkajärjestelmällä. Ne tekevät työskentelystä nopeaa ja sulavaliikkeistä – eli varmaa ja tehokasta myös ahtaammissa työkohteissa ja ympäristöissä. Minikaivinkoneen kunnossapito on tehty mahdollisimman helpoksi: rasvaliittimet on keskitetty yhteen paikkaan ja iso konepelti aukeaa ylös asti, eli esimerkiksi suodattimien vaihto käy kirjaimellisesti käden käänteessä.

R 55-9A -minikaivinkoneen hytissä ei kuskin hymy hyydy. Näkymät ovat hyvät joka suuntaan, ohjaimet ovat ergonomiset ja istuin voidaan säätää täsmälleen kuljettajan omien mittojen ja mieltymyksien mukaisesti. Suurikokoinen LED-näyttö pitää ohjaajan puolestaan jatkuvasti kartalla siitä, mitä konepellin alla ja hydrauliikkajärjestelmän syövereissä tapahtuu.

Kysy lisää R 55-9A -minikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä

Paino

Paino: 5650 kg

Moottori

Moottori: Yanmar 4TNV98C (49 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö