Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Minikaivinkone Hyundai R 35 Z-9

Hyundai R 35 Z-9 -minikaivinkoneella saadaan aikaan huippuluokan tuloksia monissa erilaisissa työskentely-ympäristöissä. Tässä pienikokoisessa ja luotettavassa kaivurissa riittää suorituskykyä ja ominaisuuksia niin talorakennus- ja viherrakennustyömaille kuin kaapeli- ja viemäriprojekteihinkin. Myös koneen ajettavuus ja turvallisuus ovat erinomaista tasoa!

R 35 Z-9 -minikaivinkoneen työpaino on noin 3 tonnia ja sen moottori on 27 hevosvoiman Yanmar. Japanilaismoottorin keskeisiä valtteja ovat muun muassa käyttövarmuus, polttoainetaloudellisuus, pienet päästöt sekä hiljainen käyntiääni. Minikaivinkoneen suojapellit aukeavat reilusti ja keskeiset huoltokohteet ovat helposti saavutettavia, mikä tekee säännöllisestä huoltamisesta helppoa ja nopeaa.

Minikaivinkoneen ylävaunun perä ei ylitä kääntyessään alavaunun reunoja, eli koneen käsittely varmaa ja turvallista myös ahtaissa kohteissa, kuten rakennusten seinustoilla sekä tietyömailla kaupunkien keskustoissa. Koneen kehittynyt hydrauliikka tottelee kuljettajan komentoja täsmällisesti ja varmasti. Vakiovarusteisiin kuuluva puskulevy saa tasoitustyöt sujumaan tuloksellisesti. Tyvestä taittuva puomi mahdollistaa puolestaan monipuolisemmat ja tehokkaammat työskentelykulmat kaivutöissä.

Hyundai R 35 Z-9 -minikaivinkoneen hytti on kooltaan tilava ja varustelultaan monipuolinen. Ikkunapinnat ovat isoja, eli näkymät koneen ympäristöön ovat esteettömät joka suuntaan. Vankkarakenteisen hytin turvallisuus on todennettu kansainvälisten TOPS-, ROPS- ja FOPS-sertifikaattien mukaisesti.

Kysy lisää Hyundai R 35 Z-9 -minikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 3650 kg

Moottori

Moottori: Yanmar 3TNV88 (20 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö