Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Minikaivinkone Hyundai R 30 Z-9AK

Hyundai R 30 Z-9AK -minikaivinkone on luottovalinta erilaisten kaupunkiympäristöjen, piha-alueiden, puutarhojen ja puistojen kaivuprojekteihin. Tällä pienikokoisella ja ketterällä telakaivinkoneella saadaan aikaan hyviä tuloksia ripeällä tahdilla – turvallisuudesta ja miellyttävästä ajokokemuksesta tippaakaan tinkimättä. Hyundai R 30 Z-9AK -minikaivuri on kuin kotonaan kaivutöissä, joiden kohteena ovat esimerkiksi viemärijärjestelmät, kaapelit sekä omakotitalojen ja niiden pihojen perustukset.

R 30 Z-9AK -minikaivinkoneen työpaino on noin 3 tonnia ja sen peräylitys on pyöreä nolla. Koneen käsittely on varmaa ja helposti hallittavaa, hydrauliikka tottelee komentoja täsmällisen tarkasti. Vakiovarusteisiin kuuluva puskulevy tuo tehokkuutta tasoitustöihin. Tyvestä taittuva puomi mahdollistaa puolestaan monipuolisemmat ja tuloksellisemmat työskentelykulmat kaivutöissä.

Hyundai R 30 Z-9AK -minikaivinkoneen moottori on käyttövarmuudestaan tunnettu 25 hevosvoiman Kubota. Eurooppalaiset Stage V -päästösäädökset täyttävän moottorin etuja ovat polttoainetaloudellisuus, pienet päästöt ja hiljainen käyntiääni. Myös koneen huoltaminen on mutkatonta ja miellyttävää: suojapellit aukeavat kunnolla ja tärkeimmät huoltokohteet ovat helposti saavutettavia.

Hyundai R 30 Z-9AK -minikaivinkonetta on ilo käyttää pidemmissäkin urakoissa. Tilava ja hyvät näkymät työskentely-ympäristöön tarjoava ohjaamo on suunniteltu istumaan täydellisesti kuskin yksilöllisiin mittoihin. Vankkarakenteisen hytin turvallisuus on todennettu kansainvälisten TOPS-, ROPS- ja FOPS-sertifikaattien mukaisesti.

Kysy lisää Hyundai R 30 Z-9AK -minikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 3005 kg

Moottori

Moottori: Kubota D1305 (19 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö