Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Minikaivinkone Hyundai R 17 Z-9A

Hyundain uusimpaan A-sarjaan kuuluva R 17 Z-9A -minikaivuri on erittäin kompakti ja ketterä kaivinkone, joka korvaa joukon lapiomiehiä ja -naisia pienemmissä kaivu-urakoissa. Sadevesi- ja salaojaputket, sähkökaapelit, istutukset, terassien pohjat, erilaisten maa-ainesten siirrot – ne kaikki hoituvat tällä minikokoisella kaivurilla tehokkaasti ja tuloksellisesti. Myös koneen siirtäminen työmaalta toiselle on vaivatonta, sillä koko komeus mahtuu kätevästi jopa peräkärryn kyytiin.

Minikaivinkone Hyundai R 17 Z-9A:n työpaino on 1,7 tonnia ja sen peräylitys on pyöreä nolla. Liikkuminen ja työskentely on siis sujuvaa ja turvallista myös ahtaissa kohteissa kuten pihoilla, kujilla ja puutarhoissa. Minikaivinkone Hyundai R 17 Z-9A:n konepellin alla hyrrää kolmisylinterinen Kubota-moottori, josta irtoaa kuskin käyttöön napakat 17 hevosvoiman tehot. Stage V -päästösäädökset täyttävä moottori on hiljainen ja ”pieniruokainen”, lisäksi sen huoltaminen on tehty mahdollisimman mutkattomaksi. Minikaivinkoneen puomi taittuu tyvestä asti, mikä mahdollistaa monipuolisemmat ja tehokkaammat kaivukulmat.

Hyundai R 17 Z-9A -minikaivinkone on vakaa ja turvallinen ajettava. Alavaunun leveyttä voidaan säätää maaston mukaan, ohjaamo ja sen suojakaaret ovat vankkaa tekoa. Minikaivurin istuin on kuskin mittojen ja mieltymysten mukaan säädettävä, mikä tukee ergonomista eli tuloksellista työskentelyä myös pidemmissä työrupeamissa.

Kysy lisää R 17 Z-9A -minikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 1700 kg

Moottori

Moottori: Kubota D902 (12 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö