Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 980 A

Hyundai HL 980 A on valmistajan kehittyneimmän A-sarjan järein pyöräkuormaaja – myös sen suorituskyky ja ominaisuudet ovat konemaailman raskasta sarjaa! Tämä kone näyttää tuloksellisuudellaan kaapin paikan kaikkein haastavimmissakin ympäristöissä ja olosuhteissa, kaivoksilla, louhoksilla, tietyömailla, teollisuuslaitoksissa ja sahoilla.

Hyundai HL 980 A -pyöräkuormaajan työpaino on noin 31 tonnia ja sen kaatokuormaluvut ovat suorassa 23500 ja linkussa 20450 kg. Moottori on polttoainetaloudellinen, Stage V-hyväksytty Cummins X12, josta irtoaa kuskin käyttöön 355 hevosvoiman bruttotehot. Koneen hydrauliikka tunnistaa kuorman painon automaattisesti ja sen ohjausjärjestelmä on sähköhydraulinen. Lisäksi aisasto on varustettu joustohydrauliikalla. Uusi polttoainetta säästävä Smart Power -tila optimoi puolestaan moottorin kierroslukua raskaissa töissä automaattisesti – koneen suorituskyvyn silti heikkenemättä. Ominaisuudet tekevät urakoinnista turvallista, taloudellista, miellyttävää ja tuloksellista.

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 980 A:n ohjaamo on suunniteltu ja toteutettu työviihtyvyyden ehdoilla: istuin ja ohjaimet ovat täysin säädettäviä, tilaa on reilusti, ikkunat ovat isot ja myös äänieristys on tämän koneluokan parhaasta päästä. Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkaivinkoneen toimintaa voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. koneen huoltotarpeista ja tuottavuudesta. Uuden ECD-moottoridiagnostiikkajärjestelmän avulla tieto mahdollisista toimintahäiriöstä lähtee heti eteenpäin, mikä varmistaa huollon nopean toteutumisen.

Kysy lisää Hyundai HL 980 A -pyöräkuormaajan ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 31000 kg

Moottori

Moottori: Cummins X12 (265 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Kaatokuorma

Kaatokuorma: 23500/20450 kg

Jätä yhteydenottopyyntö