Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 970 A

Hyundai HL 970 A -pyöräkuormaaja on moderni ja tehokas työkone, jonka kanssa viedään isotkin urakat luotettavasti maaliin monissa erilaisissa käyttökohteissa. Kaivokset, tietyömaat, teollisuuslaitokset ja sahat – tämän raavaan koneen massojensiirtokykyä ja ajomukavuutta, eli tuloksellisuutta, arvostetaan niissä kaikissa yhtä lailla.

Hyundai HL 970 A -pyöräkuormaajan rakenne on erittäin vankka ja sen hydrauliikka tunnistaa kuorman painon automaattisesti. Koneen työpaino on noin 25 tonnia ja sen kaatokuormaluvut ovat suorassa/linkussa 18350/15850 kg. Moottori on polttoainetaloudellinen, Stage V-hyväksytty Cummins L9, josta irtoaa kuskin käyttöön 325 hevosvoiman bruttotehot. Kuormaajan ohjausjärjestelmä on sähköhydraulinen, mikä tekee työskentelystä tarkempaa ja miellyttävämpää myös haastavissa ympäristöissä. Uusi polttoainetta säästävä Smart Power -tila puolestaan optimoi moottorin kierroslukua raskaissa töissä automaattisesti – koneen suorituskyvyn silti heikkenemättä.

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 970 A:n monipuolisesti säädettävässä ohjaamossa on reilusti tilaa, hytin ikkunat ovat isot ja äänieristys erinomainen. Peruutuskamera ja lisävarusteena saatava nelikamerajärjestelmä tehostavat vaaratekijöiden havainnointia entisestään. Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkaivinkoneen toimintaa voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. koneen huoltotarpeista ja tuottavuudesta. Uuden ECD-moottoridiagnostiikkajärjestelmän avulla tieto mahdollisista toimintahäiriöstä lähtee heti eteenpäin, mikä varmistaa huollon nopean toteutumisen.

Kysy lisää Hyundai HL 970 A -pyöräkuormaajan ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 24200 kg

Moottori

Moottori: Cummins L9 (242 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Kaatokuorma

Kaatokuorma: 18350/15850 kg

Jätä yhteydenottopyyntö