Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 960 A

Hyundain modernia A-sarjaa edustava HL 960 A -pyöräkuormaaja on työkone, jolla liikahtaa luotettavasti kookkaammatkin kasat ja kuormat niin tietyömailla, teollisuus-, poltto- ja kierrätyslaitoksissa, sahoilla, kaivoksilla kuin louhoksillakin. Vankkarakenteinen kone on suunniteltu ja rakennettu tuottamaan urakoitsijalle tuloksia sekä lyhyellä että pidemmällä aikajänteellä. Kuorman tunnistavalla hydrauliikalla varustetun koneen työpaino on noin 20 tonnia ja se tarjoaa kuljettajalle erinomaisen suorituskyvyn sekä vakaan ja helposti hallittavan ajotuntuman.

Hyundai HL 960 A -pyöräkuormaajan moottori on polttoainetaloudellinen Cummins B6.7, josta irtoaa kuskin käyttöön 225 hevosvoiman bruttotehot. Stage V -säädökset täyttävässä moottorissa on pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä, joka hillitsee päästöjä ja laskee koneen käyttökustannuksia. Pyöräkuormaajan ohjausjärjestelmä on sähköhydraulinen, mikä parantaa ohjaamisen tarkkuutta ja tekee työskentelystä mukavampaa myös vaativammissa maastoissa ja olosuhteissa. Pyöräkuormaajan kaatokuorma suorassa/linkussa on 14500/12580 kg.

Koneen tilavasta ohjaamosta aukeaa hyvät näkymät joka suuntaan, peruutuskamera ja lisävarusteena saatava nelikamerajärjestelmä tehostavat vaaratekijöiden havainnointia entisestään. Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkaivinkoneen toimintaa voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. koneen huoltotarpeista ja tuottavuudesta. Uuden ECD-moottoridiagnostiikkajärjestelmän avulla tieto mahdollisista toimintahäiriöstä lähtee heti eteenpäin, mikä varmistaa huollon nopean toteutumisen.

Hyundai HL 960 A -pyöräkuormaajan ohjaamo on suunniteltu ajomukavuuden ehdoilla. Sisätilojen äänitaso (67 db) on yksi koneluokan alhaisimmista, istuin on monipuolisesti säädettävissä ja ohjaimet osuvat käsiin täsmälleen oikeilla etäisyyksillä.

Kysy lisää HL 960 A -pyöräkuormaajan ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 19450 kg

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (168 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Kaatokuorma

Kaatokuorma: 14500/12580 kg

Jätä yhteydenottopyyntö