Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 955 A

Hyundain A-sarjaa edustava HL 955 A -pyöräkuormaaja on kone, jolla tehdään tulosta urakka toisensa perään, päivästä ja vuodesta toiseen! Tässä pyöräkuormaajassa yhdistyvät saumattomasti huippuluokan suorituskyky, vankka rakenne, käytön taloudellisuus sekä helppo hallittavuus – ajomukavuutta ja turvallisuutta unohtamatta. Kuormantunnistuksella varustettu Hyundai HL 955 A -pyöräkuormaaja on luotettava valinta erilaisten massojen siirtoon muun muassa tietyömaille, teollisuus-, poltto- ja kierrätyslaitoksiin ja sahoille.

Noin 16 tonnin painoisen HL 955 A -pyöräkuormaajan moottori on maineikkaan Cumminsin malli B 6.7, joka antaa ulos parhaimmillaan 200 hevosvoiman bruttotehot. Varmatoiminen moottori täyttää eurooppalaiset Stage V -päästösäädökset. Pyöräkuormaajan kaatokuorma suorassa/linkussa on 11350/9850 kg.

Hyundai HL 955 A -pyöräkuormaajan suunnittelussa on nostettu kärkipaikalle turvallisuus: Koneen ohjaamo tarjoaa avarat 360 asteen näkymät. Liikkuvan kohteen tunnistus (IMOD) ja takatutka hälyttävät, jos koneen työalueen sisällä havaitaan vaaratekijöitä. Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkuormaajan toimintaa ja suorituskykyä voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. koneen huoltotarpeista ja tuottavuudesta. Uuden ECD-moottoridiagnostiikkajärjestelmän avulla tieto mahdollisista toimintahäiriöstä lähtee heti eteenpäin, mikä varmistaa huollon nopean toteutumisen.

Hyundai HL 955 A -pyöräkuormaajan ohjaamo on täynnä hyvää työviihtyvyyttä ja ajon tuottavuutta tukevia ratkaisuja. Erinomaisten eristysten ansiosta sisätilojen äänitaso (67 db) on yksi koneluokan alhaisimmista. Säädettävä istuin tuntuu mukavalta pidemmissäkin projekteissa, ja ohjaimet osuvat käsiin täsmälleen oikeilla etäisyyksillä.

Kysy lisää HL 955 A -pyöräkuormaajan ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 16600 kg

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (149 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Kaatokuorma

Kaatokuorma: 11350/9850 kg

Jätä yhteydenottopyyntö