Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 940 A

Hyundai HL 940 A -pyöräkuormaaja edustaa valmistajan uusinta ja kehittyneintä A-sarjaa. Se tarjoaa varmoja tuloksia tekevää suorituskykyä sekä miellyttävää ajettavuutta monenlaisiin käyttökohteisiin: tietyömaille, sahoille, teollisuus-, poltto- ja kierrätyslaitoksiin sekä katujen talvikunnossapidon tarpeisiin. Olipa siirrettävä massa mitä tahansa, tällä pyöräkuormaajalla se liikahtaa!

HL 940 A -pyöräkuormaajan moottori on Cummins B6.7, joka antaa kuskin käyttöön 156 hevosvoiman bruttotehot. Stage V -säädökset täyttävässä ja käyttövarmassa moottorissa on integroitu pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä, joka pienentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta sekä vähentää moottorin säännöllisen huollon tarvetta.

Vankkarakenteisen HL 940 A -pyöräkuormaajan työpaino on 13,4 tonnia ja sen kaatokuorma suorassa/linkussa on 10000/8600 kg. Kuormantunnistava hydrauliikka lisää työskentelyn tuottavuutta ja varmuutta. Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkuormaajan toimintaa voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. koneen huoltotarpeista ja tuottavuudesta. Uuden ECD-moottoridiagnostiikkajärjestelmän avulla tieto mahdollisista toimintahäiriöstä lähtee heti eteenpäin, mikä varmistaa huollon nopean toteutumisen.

Hyundai HL 940 A -pyöräkuormaajan varustelussa on panostettu myös ajomukavuuteen reilulla kädellä: istuin ja käsinojat ovat säädettäviä, ohjaimet ergonomisia, kosketusnäyttö iso ja äänentoistojärjestelmä moderni. Hyvin ääntä eristävän hytin ikkunapinnat ovat isot, mikä tukee työskentelyn turvallisuutta.

Kysy lisää HL 940 A -pyöräkuormaajan ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 13100 kg

Moottori

Moottori: Cummins QSB6.7 (118 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Kaatokuorma

Kaatokuorma: 10000/8600 kg

Jätä yhteydenottopyyntö