Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 940 A TM

Hyundai HL 940 A TM -pyöräkuormaaja kuuluu Hyundain A-sarjaan eli valmistajan kehittyneimpään konesukupolveen. Tämä suunnikkaisaisastolla varustettu pyöräkuormaaja tarjoaa urakoitsijalle erinomaisen suorituskyvyn ja mukavan ajotuntuman monissa erilaisissa käyttökohteissa ja -ympäristöissä. Puomiston suunnikkaisaisasto varmistaa hyvän näkyvyyden ja tasaiset voimat koko työalueella käytettiinpä pyöräkuormaajaa tietyömaan, sahan, teollisuus-, poltto- ja kierrätyslaitoksen tai vaikka katujen talvikunnossapidon työkoneena.

HL 940 A TM-pyöräkuormaajan rakenne on vankkaa tekoa ja sen työpaino on noin 14 tonnia. Koneen kaatokuormaluvut ovat: suorassa 8880 ja linkussa 7640 kg. Tämän pyöräkuormaajamallin voimanlähteenä toimii Cummins B6.7 Stage V -moottori, joka antaa kuskin käyttöön 156 hevosvoiman bruttotehot. Vähävikaisuudestaan tunnetussa moottorissa on integroitu pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä, joka pitää päästöt ja polttoaineenkulutuksen kurissa sekä hillitsee moottorin säännöllisen huollon tarvetta.

Koneen hydrauliikka tunnistaa kuorman painon automaattisesti, mikä lisää työskentelyn tuottavuutta ja varmuutta. Pyöräkuormaajan huoltotarpeita ja tuottavuutta voidaan seurata etänä Hi Mate -järjestelmän avulla. Uusi ECD-moottoridiagnostiikkajärjestelmä lähettää puolestaan tiedon mahdollisista toimintahäiriöstä heti eteenpäin, mikä varmistaa huollon nopean toteutumisen.

Hyundai HL 940 A TM -pyöräkuormaajan varustelussa on panostettu myös ajomukavuuteen. Vakiovarustelu pitää sisällään mm. säädettävän istuimen ja käsinojat, ergonomiset ohjaimet, ison kosketusnäytön ja nykyaikaisen äänentoistojärjestelmän. Hyvin ääntä eristävän hytin ikkunapinnat ovat isot, mikä tukee työskentelyn turvallisuutta.

Kysy lisää HL 940 A TM -pyöräkuormaajan ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 14000 kg

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (118 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Kaatokuorma

Kaatokuorma: 8880/7640 kg

Jätä yhteydenottopyyntö