Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 930 A

Hyundai HL 930 A on valmistajan uuden A-sarjan pienin pyöräkuormaaja. Sen suorituskyky ja ominaisuudet ovat silti varsin vakuuttavia: tällä pyöräkuormaajalla saadaan aikaan varmoja tuloksia esimerkiksi teollisuus-, poltto- ja kierrätyslaitoksissa, työmailla sekä sahoilla. Kooltaan maltillinen pyöräkuormaaja on kuin kotonaan myös katujen kunnossapidon tehtävissä talvisesongin aikana.

HL 930 A -pyöräkuormaajan moottori on Cummins B4.5, joka antaa kuskin käyttöön 133 hevosvoiman tehot. Stage V -säädökset täyttävässä ja käyttövarmassa moottorissa on integroitu pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmä, joka pienentää päästöjä ja polttoaineenkulutusta sekä vähentää moottorin säännöllisen huollon tarvetta.

Vankkarakenteisen HL 930 A -pyöräkuormaajan työpaino on noin 11,5 tonnia ja sen kaatokuorma suorassa/linkussa on 9100/8000 kg. Ajotuntuma on miellyttävä ja vakaa, kauhatyöskentely on varmaa ja helposti hallittavaa myös haastavammissa ympäristöissä. Hydrauliikka tunnistaa kuorman painon automaattisesti, mikä tukee työskentelyn tuottavuutta. Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkuormaajan toimintaa voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. koneen huoltotarpeista ja tuottavuudesta. Uuden ECD-moottoridiagnostiikkajärjestelmän avulla tieto mahdollisista toimintahäiriöstä lähtee heti eteenpäin, mikä varmistaa huollon nopean toteutumisen.

Hyundai HL 930 A -pyöräkuormaajan kehitystyössä on panostettu ajomukavuuteen paljon. Kun kuski viihtyy, syntyy myös tulosta! Ohjaamo on tilava ja istuin säädettävä. Iso kosketusnäyttö kertoo tärkeät tiedot koneen toiminnasta yhdellä vilkaisulla. Ikkunapinnat ovat isoja, eli kuljettajalle avautuu esteetön näkymä joka suuntaan.

Kysy lisää HL 930 A -pyöräkuormaajan ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 11500 kg

Moottori

Moottori: Cummins B4.5 (99 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Kaatokuorma

Kaatokuorma: 9100/8000 kg

Jätä yhteydenottopyyntö