Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 300 AL

Hyundain HX 300 AL -telakaivinkone edustaa valmistajan uusinta ja kehittyneintä A-sarjaa. HX 300 AL tarjoaa urakoitsijalle huipputason luotettavuutta ja suorituskykyä, erinomaista hallittavuutta, helppoa ja nopeaa huollettavuutta sekä korkean luokan turvallisuutta kaikissa tilanteissa. Tämän tela-alustaisen kaivurin puikoissa tuottavuutesi ja tyytyväisyytesi on taattu, olipa työkohteenasi rakennus- tai purkutyömaa, infra- tai ojitusurakka tai mikä tahansa muu kaivuuprojekti.

Työpainoltaan 30-tonnisen Hyundai HX 300 AL -telakaivinkoneen voimanlähteenä toimii ärhäkkä ja käyttövarmuudestaan tunnettu Cummins B6.7 -moottori, joka tuottaa jopa 265 hevosvoiman tehot. Eurooppalaisen Stage V -päästöluokituksen säädökset täyttävässä moottorissa on integroitu pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä, joka hillitsee huoltotarvetta ja siten myös koneen käytön kustannuksia. Myös moottorin polttoainetaloudellisuus on erinomaista tasoa.

Tela-alustainen kaivinkone Hyundai HX 300 AL pitää sisällään runsaan joukon innovatiivisia teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat koneen käytön tuottavuutta ja turvallisuutta. Sähkötoiminen itsenäisten pumppujen ohjaus (EPIC) valvoo jokaista hydrauliikkapumppua erikseen ja optimoi niiden virtaustehoja automaattisesti. Monikamerajärjestelmä (AAVM) tarjoaa puolestaan 360 asteen näkymän koneen lähiympäristöön. Myös telakaivinkoneen konepeitto ja ohjaamon katto on muotoiltu työturvallisuuta ajatellen, eli varmistamaan mahdollisimman avoin näkyvyys ohjaamosta ulos. Hyvää työskentelyergonomiaa tukevassa ohjaamossa viihtyy helposti pidemmänkin kaivu-urakan viimeisiin lopputasoituksiin asti.

Kysy lisää Hyundai HX 300 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä

Paino

Paino: 31300 kg

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (194 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö