Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 180 AL

Hyundain kehittyneintä A-sarjaa edustava HX 180 AL on uuden sukupolven telakaivinkone, jolla viedään urakat tuloksellisesti maaliin myös haastavammissa maasto- ja käyttöolosuhteissa. Tela-alustainen kaivinkone suoriutuu luotettavasti, tehokkaasti ja turvallisesti tie- ja rakennustyömaiden kaivuu-, tasoitus- ja nostotöistä, sekä tarjoaa samalla kuljettajalleen erinomaisen ajomukavuuden. Myös kaivinkoneen käytön seuranta ja sen huoltaminen on tehty Hyundaille tyypilliseen tapaan mahdollisimman helpoksi.

Työpainoltaan noin 18-tonnisen Hyundai HX 180 AL -telakaivinkoneen voimanlähteenä toimii 155 hevosvoiman tehot tuottava, Stage V -hyväksytty Cummins B4.5 -moottori. Koneen sähkötoiminen hydrauliikkapumppujen ohjaus (EPIC) tekee puomityöskentelystä tarkkaa ja tehokasta myös vaativissa kohteissa. Eco Report- ja Eco Gauge -ominaisuudet antavat kuljettajalle tietoa mm. polttoaineen kulutuksesta jopa reaaliajassa, mikä tukee koneen käytön taloudellisuutta.

Myös turvallisuusominaisuudet ovat tässä telakaivurissa moderneja. IMOD-järjestelmä tunnistaa liikkuvat kohteet koneen ympärillä ja varoittaa mahdollisista riskitekijöistä. Nelikamerajärjestelmä (AAVM) toimii kuljettajan lisäsilmäparina ja varmistaa hyvän näkymän koneen ympärille kaikissa tilanteissa. Tela-alustaisen kaivinkoneen vakiovarusteluun kuuluvat lisäksi mm. ergonomiset joystick-ohjaimet ja istuin, iso kosketusnäyttö, kuskikohtaisten asetusten tallennus sekä koko joukko muita ajamisen mukavuutta ja tehokkuutta tukevia toimintoja.

Kysy lisää HX 180 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 18665 kg

Moottori

Moottori: Cummins B4.5 (115 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö