Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 145 ALCR

Hyundai HX 145 ALCR -telakaivinkone on uuden A-sarjan suosituimpia malleja – ja hyvästä syystä! Lyhytperäisellä ja erinomaisen suorituskyvyn tarjoavalla telakaivurilla saadaan aikaan tuloksia monissa erilaisissa työympäristöissä. Tämän tela-alustaisen ja helposti huollettavan kaivurin puikoissa tyytyväisyytesi on taattu, olipa kohteena rakennus-, tie- tai infratyömaa, purku-urakka tai mikä tahansa muu tehokasta kaivinkonetta kaipaava projekti.

Työpainoltaan 15–17-tonnisen Hyundai HX 145 ALCR -telakaivinkoneen voimanlähteenä toimii vähävikaisuudestaan tunnettu Cummins F3.8 Stage V -moottori, joka tuottaa 134 hevosvoiman huipputehot. Kauttaaltaan lujarakenteisen telakaivinkoneen perä on lyhyt, mikä varmistaa turvallisen työskentelyn myös kapeilla tietyömailla, kaupunkien keskustoissa sekä muissa ahtaissa ympäristöissä. Kehittynyt pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä hillitsee päästöjä sekä vähentää koneen säännöllisen huollon tarvetta.

Telakaivinkone Hyundai HX 145 ALCR pitää sisällään runsaan joukon nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat koneen käytön tuottavuutta ja turvallisuutta. Vakiovarusteiden listalta löytyvät muun muassa sähkötoiminen pumppujen ohjaus (EPIC), monikamerajärjestelmä (AAVM) ja sekä koneen etäseuranta Hi MATE. Myös telakaivinkoneen konepeitto ja ohjaamon katto on muotoiltu työturvallisuuta ajatellen, eli varmistamaan mahdollisimman avoin näkyvyys ohjaamosta ulos. Tilavassa ja hyvää työergonomiaa tukevassa ohjaamossa taittuu pidempikin urakka miellyttävästi.

Kysy lisää HX 145 ALCR -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 15000 kg

Moottori

Moottori: Cummins F3.8 (99 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö