Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 145 ALCR HW "metsämalli"

Hyundain kehittyneintä A-sarjaa edustava HX 145 ALCR HW on metsäalustainen kaivinkone, jolla tehdään vahvaa tulosta metsämaastojen ojitusurakoissa ja muissa kaivutöissä sekä erilaisissa metsänhoitotöissä. Tämä korotetulla ja erittäin vahvarakenteisella alavaunulla varustettu, lyhytperäinen telakaivinkone on yhdistelmä huippuluokan suorituskykyä, vakaata hallittavuutta ja helppoa huollettavuutta. Myös ajotuntuma on miellyttävä kautta linjan – mättäiltä kivikkoihin ja ryteiköstä toiseen!

Hyundai HX 145 ALCR HW -metsäkaivinkoneen työpaino on 18 tonnia ja se on varustettu koneen kokoon nähden järeällä Cummins F3.8 Stage V -moottorilla. Kone etenee 134 hevosvoiman turvin varmasti, vakaasti ja tehokkaasti kaikenlaisissa suomalaisissa metsämaastoissa. Lyhyen peränsä ansiosta kone on varsin ketterä myös tiheämpien puustojen siimeksessä. Sähkötoiminen hydraulipumppujen ohjaus (EPIC) tekee puomityöskentelystä sulavaliikkeistä ja tarkkaa. Monipuoliset koneen käytön ja polttoaineen kulutuksen seurantaominaisuudet (Eco Gauge, Eco Report ja Hi MATE) tukevat puolestaan työskentelyn taloudellisuutta ja tuloksellisuutta sekä varmistavat seisokkiaikojen pysymisen mahdollisimman lyhyinä.

Myös turvallisuus ja käyttömukavuus ovat tässä metsäalustaisessa ja lyhytperäisessä kaivinkoneessa kohdallaan: ohjaamon eri osat on suunniteltu ergonomisiksi ja hyvin eristetystä hytistä aukeaa näkymät kaikkiin suuntiin. Kuskikohtaiset säädöt ja asetukset voidaan tallentaa ja palauttaa muutamalla napin painalluksella esimerkiksi työvuoron vaihtuessa.

Kysy lisää HX 145 ALCR HW -telaketjukaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 18000 kg

Moottori

Moottori: Cummins F3.8 (99 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö