Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkaivinkoneet

Pyöräkaivinkone Hyundai HW 170 ACR

Pyöräalustainen ja lyhytperäinen kaivinkone Hyundai HW 170 ACR edustaa valmistajan viimeisintä ja kehittyneintä konesukupolvea. Se saa aikaan huippuluokan tuloksia erityisesti urbaanien kaupunkiympäristöjen ja muiden kovapintaisten ympäristöjen työmailla. Täsmälleen urakoitsijan tarpeiden mukaan varusteltava pyöräkaivuri loistaa tehokkuudellaan niin kaivamisessa, tasoittamisessa, lastaamisessa kuin nostamisessakin.

Hyundai HW 170 ACR -pyöräkaivinkoneen kääntösäde on lyhyt, eli työskentely on turvallista ja varmaa myös ahtaammissa kohteissa, esimerkiksi kaupunkikeskustojen tietyömailla. Noin 19 tonnin painoisen pyöräkaivurin moottori on Stage V -hyväksytty Cummins B4.5, joka antaa kuskin käyttöön parhaimmillaan 173 hevosvoiman bruttotehot. Tarpeenmukaista vakautta ja puhtia piisaa niin työmaa-aitojen sisäpuolella kuin siirtymilläkin. Helposti huollettava, polttoainetaloudellinen moottori on varustettu integroidulla pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä, joka pitää päästöt kurissa ja hillitsee samalla säännöllisen huoltamisen tarvetta.
   
Pyöräalustaisen HW 170 ACR -kaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu kuljettajan viihtyisäksi ja hyvää työtehoa tukevaksi ”toimistoksi”. Tilaa riittää, istuin hellii ja ergonomiset ohjaimet on sijoiteltu optimaalisesti. Vakiovarusteisiin kuuluvat Ilmastointi ja lämmitys varmistavat, että ajajan työvire pysyy hyvällä tasolla myös kesän kovimmilla helteillä ja talven paukkupakkasilla.

Kysy lisää HW 170 ACR -pyöräkaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 18820 kg

Moottori

Moottori: Cummins B4.5 (129 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö