Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkaivinkoneet

Pyöräkaivinkone Hyundai HW 160 A

Hyundain A-sarjalainen HW 160 A on uuden sukupolven pyöräalustainen kaivinkone, joka on suunniteltu tuottamaan tuloksia erityisesti kaupunkiympäristöjen työmailla. Kuormantunnistavalla hydrauliikalla ja säädettävällä tehontuotolla varustettu pyöräkaivinkone suoriutuu samalla luotettavuudella monenlaisista töistä: nostaminen, kaivaminen, tasoittaminen, lastaaminen – hommat hoituvat aina aikataulussaan!

Pyöräalustaisen kaivinkoneen perä on lyhyttä mallia, mikä tekee koneesta helpommin ja turvallisemmin hallittavan kohteissa, joiden ympärillä on liikennettä tai joissa on muuten ahdasta. Noin 17,5 tonnin painoisen HW 160 A -pyöräkaivinkoneen moottori on Cumminsin malli B4.5. Turboahdettu ja pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä viimeistelty moottori antaa ulos parhaimmillaan 173 bruttotehot. Varmatoiminen moottori täyttää eurooppalaiset Stage V -päästösäädökset.

Kuten kaikki Hyundain A-sarjan koneet, myös HW 160 A on suunniteltu tukemaan hyvää työergonomiaa ja työturvallisuutta. Huollon nopeuteen ja helppouteen on panostettu paljon, jotta kone tekee varmaa tulosta omistajalleen. Hyundain kehittämän Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkaivinkoneen toimintaa ja suorituskykyä voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. koneen huoltotarpeista ja tuottavuudesta.

Kysy lisää HW 160 A -pyöräkaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 17580 kg

Moottori

Moottori: Cummins B4.5 (129 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö